12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleHOROSCOP. Ce ne rezervă astrele în weekend (8-10 iunie)

HOROSCOP. Ce ne rezervă astrele în weekend (8-10 iunie)

BERBEC: Vineri te detaşezi de problemele de la serviciu care te-au măcinat toată săptămâna şi îi pregăteşti o cină romantică persoanei iubite. Sâmbătă îţi faci bagajele pentru o excursie în natură, iar duminică ai tendinţa să iei criticile unui prieten prea personal. Ar fi indicat să eviţi certurile cu acesta, mai ales că aţi planificat să vă petreceţi concediul împreună.

TAUR: Începutul de weekend se anunţă destul de aglomerat, vineri începi cu renovarea locuinţei, iar sâmbătă seara organizezi o petrecere cu câţiva prieteni care vor admira noile obiecte de design interior. Duminică te relaxezi activ, pedalând prin împrejurimile oraşului.

GEMENI: Discuţiile în contradictoriu de vineri seara cu familia vor lăsa o amprentă negativă asupra ta şi ai tendinţa să te izolezi, însă sâmbătă îţi schimbi radical atitudinea şi dregi busuiocul cu glume şi mici cadouri. Duminică eşti preocupat de noile tendinţe în body building şi faci o sesiune de shopping online căutând un gadget care să te ajute să-ţi fortifici musculatura.

RAC: Vineri analizezi foarte intens relaţia cu persoana iubită şi rişti să judeci greşit anumite gesturi făcute la nervi. Eşti foarte sensibil şi grijuliu cu cei dragi şi pretinzi ca şi ceilalţi să se comporte la fel, însă uiţi că oamenii îşi exprimă diferit sentimentele. Sâmbătă ai senzaţia de deja-vu la o întâlnire în oraş cu câţiva prieteni, iar duminică faci planuri de investiţie pe termen lung într-o proprietate imobiliară.

LEU: Vineri vei fi dominat de orgoliu şi egoism şi eviţi în ultima clipă un conflict major cu o rudă mai în vârstă, care îţi reproşează modul tiranic în care te comporţi cu familia. Sâmbătă există riscul unui mic accident casnic, în vreme ce duminică primeşti vizita neaşteptată a unui prieten din copilărie şi depănaţi amintiri la un grătar în curte.

FECIOARĂ: Vineri te uiţi obsesiv la ceas să se termine mai repede programul de lucru şi goneşti cu viteză prin magazine pentru aprovizionarea de weekend. Sâmbătă se anunţă o zi favorabilă studiului pentru că eşti în căutarea unui job nou şi vrei să-ţi perfecţionezi CV-ul. Persoana iubită te scoate aproape cu forţa duminică din casă la o plimbare prin parc sau la o terasă din centrul oraşului.

BALANŢĂ: Eşti într-o pasă foarte bună vineri şi copleşeşti pe oricine îţi iese în cale cu complimente şi promisiuni. Totuşi, sâmbătă ai parte de reproşuri din partea familiei, care ar vrea să te implici mai mult în treburile gospodăreşti. Duminică te uiţi obsesiv în oglindă şi te irită fiecare rid pe care îl analizei cu atenţie. Evident, exagerezi şi nu este cazul să-ţi mai cumperi alte loţiuni şi creme.
 

SCORPION: Eşti invitat la o petrecere vineri seara şi analizezi cu scrupulozitate cum să cheltuiești mai puţin pe accesorii, iar sâmbătă ai ocazia să întâlneşti o persoană erudită şi sofisticată care te va atrage ca un magnet. Surpriză mare, duminică! Ai şanse mari să câştigi un premiu neaşteptat fie la o loterie caritabilă, fie la un concurs promoţional la care te-ai înscris cu ceva timp în urmă.

SĂGETĂTOR: Vineri deschizi cutia Pandorei la serviciu şi rişti să declanşezi un conflict care poate lua o întorsătură neaşteptată. Şi sâmbătă ai grijă să-ţi ţii în frâu dispoziţia agresivă, pentru că familia face eforturi să-ţi suporte capriciile şi crizele de independenţă. Duminică atmosfera în casă se detensionează şi redevii eroul pozitiv care repară miraculos un obiect defect din locuinţă.
 

CAPRICORN: Vineri s-ar putea să primeşti o mărire de salariu sau un bonus pentru un proiect la care ai lucrat asiduu în ultima perioadă. Sâmbătă deja faci turul magazinelor pentru noi achiziţii, fie că este vorba de mobilier, fie de un aparat de aer condiţionat sau un televizor. Duminică un prieten de familie îţi cere sfatul într-o problemă tehnică.

VĂRSĂTOR: Îţi dedici întreaga după-amiază de vineri cumpărăturilor, pentru că sâmbătă ai invitaţi la cină şi vrei să faci un ospăţ de zile mari. Duminică faci o plimbare în parc cu familia şi planifici să-ţi schimbi stilul de viaţă sedentar.
 

PEŞTI: Vineri îţi cumperi un aspirator foarte performant şi te lauzi peste tot, însă sâmbătă parcă îţi piere cheful de curăţenie şi cauţi pretexte să pleci de acasă. Duminică eşti tratat cu respect de un membru mai tânăr al familiei, care se ţine scai după tine prin garaj, să te ajute să repari maşina.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Congres Forța Dreptei: Ludovic Orban este ales președinte

Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, preşedintele Forţa Dreptei, la primul Congres al formaţiunii, potrivit agerpres.ro. Orban a obţinut 1.203 voturi favorabile, conform unui comunicat...

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...
Ultima oră
Pe aceeași temă