9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleHoroscop de weekend. Ce ne rezervă astrele în perioada 24-26.08.2018

Horoscop de weekend. Ce ne rezervă astrele în perioada 24-26.08.2018

BERBEC: Vineri eşti implicat fără să vrei într-o serie de evenimente cu multe peripeţii, mai ceva ca în filmele cu James Bond, şi primeşti aplauze la scenă deschisă în cercul de prieteni. Sâmbătă faci planuri de carieră cu o persoană influentă, în vreme ce duminică te bucuri de soare şi de priveliştile naturii.

 

TAUR: Vineri ajungi la un compromis în relaţia de cuplu cu ajutorul unui prieten din anturaj. Sâmbătă ai tendinţa de a filozofa excesiv şi a de a căuta sensul vieţii în lucruri mărunte. Duminică se poate naşte o idilă frumoasă cu o persoană specială.

 

GEMENI: Vineri participi la o întrunire în familie sau într-un grup de cunoscuţi şi ai tendinţa de a fi ironic din cauza unei stări de nervozitate. Sâmbătă redevii amabil şi impresionezi pe toată lumea cu noul tău look, mai ales dacă ai reuşit şi să dai jos câteva kilograme. Duminică este o zi încărcată: curăţenie, cumpărături şi discuţii în familie.

 

RAC: Vineri devii nostalgic şi plănuieşti o reuniune cu foştii colegi de şcoală. Îţi petreci ziua încercând să-i găseşti pe reţelele de socializare. Sâmbătă faci cunoştinţă cu o persoană, despre care ai prea puţine informaţii, unele dintre ele nu foarte plăcute. Duminică vrei să achiziţionezi un produs despre care ai dubii serioase, iar review-urile îţi confirmă suspiciunile. 

 

LEU: După programul de lucru de la serviciu, vineri organizezi pe fugă o ieşire la iarbă verde cu câţiva prieteni şi te relaxezi de minune în compania lor. Sâmbătă, persoana iubită îţi face o surpriză neaşteptată şi plecaţi împreună într-o staţiune de pe litoral. Duminică este recomandat să laşi de la tine în discuţiile contradictorii cu cei din jur, tonul certăreţ nu te ajută sa te impui, ci dimpotrivă, vei fi prost înţeles.  

 

FECIOARĂ: Vineri ar fi bine să nu dai crezare zvonurilor alarmiste, bazează-te pe instinct şi raţiune. Sâmbătă leneveşti şi te sustragi de la treburile casnice, dar pe seară te revanşezi faţă de persoana iubită invitând-o la cină în oraş. Şi duminică se anunţă o zi favorabilă unei ieşiri la terasă cu prietenii.   

 

BALANŢĂ: Vineri îţi iei în serios rolul de moderator încercând să stabileşti un consens în familie în discuţiile legate de cumpărarea unei locuinţe sau a unui teren, iar sâmbătă adopţi o atitudine mai rezervată faţă de unele propuneri ale partenerului de viaţă. Duminică îţi regăşeşti liniştea interioară şi te relaxezi emoţional, detaşându-te de toate problemele. 

 

SCORPION: Vineri începi deja să regreţi faptul că vara este pe final şi parcă nu te-ai bucurat de acest anotimp aşa cum ţi-ai fi dorit. Sâmbătă simţi imboldul unei mici răzbunări faţă de persoana iubită, care crezi că te-a neglijat în ultima vreme. Din fericire pentru relaţia ta de cuplu, nu găseşti pe nimeni disponibil pentru flirt. Duminică participi la o reuniune de familie destul de plictisitoare.

 

SĂGETĂTOR: Vineri vei fi felicitat de şefi pentru modul în care ai finalizat un proiect important şi te poţi aştepta chiar şi la o primă. Sâmbătă te perfecţionezi artistic, mai ales dacă este vorba de un hobby literar, iar duminică sari în sprijinul unei persoane în vârstă, care are un dialog jignitor cu un trecător.

 

CAPRICORN: Vineri partcipi fără să vrei la o competiţie mai puţin obişnuită legată de un proiect profesional şi reuşeşti să-ţi învingi adversarul. Sâmbătă eşti răvăşit de vestea primită din partea unui prieten foarte bun, în vreme ce duminică ar fi bine să-ţi menajezi sănătatea, evitând excesele de orice fel.

 

VĂRSĂTOR: Vineri nu ezita să faci un cadou de suflet persoanei iubite, pentru că răsplata va fi pe măsură, vei fi copleşit cu gesturi de tandreţe şi mulţumire. Sâmbătă eşti nemulţumit că trebuie să achiţi penalităţi pentru unele facturi restante, iar duminică vei suporta criticile părinţilor partenerului de viaţă, care îţi reproşează lipsa de implicare în treburile administrative.

 

PEŞTI: Vineri evită comportamentul infantil, lenea şi capriciile la locul de muncă, pentru că rişti să fi suspendat din funcţia pentru care ar fi făcut multe sacrificii. Sâmbătă te tentează o relaţie cu o persoană despre care nu ştii mare lucru şi cauţi să obţii cât mai multe informaţii. Verifică credibilitatea surselor. Duminică te ocupi de reamenajarea locuinţei.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă