12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleHoroscop de weekend. Ce ne rezervă astrele în perioada 3-5 august

Horoscop de weekend. Ce ne rezervă astrele în perioada 3-5 august

BERBEC: Vineri ai şanse să începi o poveste de dragoste cu totul specială sau, dacă eşti deja într-o relaţie stabilă, astrele te vor ajuta să reaprinzi flacăra pasiunii. Sâmbătă vei avea realizări pe toate planurile, pentru că astrele te vor susţine în tot ceea ce ţi-ai propus. În schimb, duminică ai grijă la cheltuieli!

TAUR: Vineri s-ar putea să fi nedreptăţit la serviciu şi afli cu stupoare că un coleg mai slab pregătit îţi va sulfa de sub nas o primă de merit. Dacă crezi că nedreptatea nu poate fi corectată, poate ar fi bine să-ţi cauţi un alt loc de muncă sau să te muţi într-un alt colectiv. Sâmbătă te dedici activităţilor creative şi vei petrece seara într-o atmosferă relaxantă, iar duminică simţi nevoia de un restart, analizând toate oportunităţile din carieră şi din viaţa personală.
 
GEMENI: Ai parte de încurajări şi aplauze vineri, o zi în care ai şanse mari de reuşită în tot ceea ce ţi-ai propus. Sâmbătă leneveşti în pat până în jurul prânzului, când vei obţine sprijinul unei rude mai în vârstă într-o problemă financiară. Duminică acordă mai multă atenţie semnalelor pe care ţi le transmite corpul, menajează-ţi sănătatea.
 
RAC: Vineri te lupţi cu oboseala, dar vei rezista eroic până la finalul programului de lucru. Sâmbătă faci o sesiune de shopping şi vei prinde câteva promoţii la articole de îmbrăcăminte sau încălţăminte. Duminică rişti să faci o scenă de gelozie din cauza frivolităţii partenerului de cuplu. Tratează problema cu calm şi cu cărţile pe faţă.

LEU: Vineri vei avea parte de o lecţie neobişnuită de viaţă din cauza unei persoane care te va obliga să recurgi la toate strategiile psihologice pentru a dezamorsa un potenţial conflict. Sâmbătă, un prieten îşi va face o ofertă de afaceri extrem de tentantă. Duminică faci curat în lista de prieteni virtuali sau reali şi cerni sita cu strângere de inimă din cauza emotivităţii şi a loialităţii care te caracterizează.   

FECIOARĂ: Vineri pregăteşti o surpriză de zile mari persoanei iubite şi faci în aşa fel încât să o surprinzi în toate modurile posibile. Sâmbătă îţi consumi energia în treburi gospodăreşti, iar duminică te ocupi de nevoile afective ale copilului, încercând să te apropii mai mult de el ca să afli ce-l nemulţumeşte.

BALANŢĂ: Vineri te atrage ca un magnet ideea unui nou început şi te străduieşti să-ţi convingi partenerul de viaţă să vă mutaţi în alt oraş sau în altă ţară. Sâmbătă îţi şochezi prietenii cu un accesoriu vestimentar extravagant, în vreme ce duminică vei adopta un animal de companie, iar membrii familiei vor face un concurs pentru alegerea unui  nume potrivit pentru el.

SCORPION: Vineri eşti nostalgic şi retrăieşti amintirile unei poveşti de dragoste din trecut. Sâmbătă îţi vor fi puse la grea încercare abilităţile oratorice în relaţia cu o rudă mai în vârstă care se lasă cu greu convinsă de orice argumente din partea altora. Duminică te împaci cu un prieten vechi şi faceţi planuri de viitor împreună.

SĂGETĂTOR: Vineri primeşti laude la serviciu din partea şefului, însoţite de o primă consistentă. Sâmbătă refuzi în ultima clipă invitaţia la o petrecere şi apoi regreţi că îţi vei petrece seara în plictiseală. Îţi iei revanşa duminică, când ai invitaţi la masă şi pari în elementul tău, fiind gazda perfectă care are grijă de fiecare invitat.  

CAPRICORN: Succesul pică vineri pe capul tău, ca o zăpadă în august! Fie că este vorba de investiţii profitabile, o avansare în carieră sau un flirt de zile mari, ai toate şansele de reuşită. Sâmbătă astrele te sfătuiesc să-ţi cenzurezi limbajul, pentru că rişti să-i îndepărtezi de lângă tine pe cei dragi cu reproşuri triviale care îi pot răni. Duminică lasă capriciile de-o parte în chestiuni amoroase.

VĂRSĂTOR: Vineri este recomandat să te abţii să faci planuri de viitor suprarealiste, trăieşte clipa alături de persoana iubită. Ai grijă sâmbătă să te fereşti de tentaţia unei propuneri dubioase de afaceri care ar purtea fi o escrocherie. Duminică descoperi că ai neglijat în ultima vreme să se ocupi mai mult de locuinţă şi planifici o curăţenie generală.

PEŞTI: Vineri cumperi online la un preţ avantajos un obiect de decor pe care ţi-l doreşti de multă vreme şi te lauzi pe reţelele sociale cu achiziţia făcută. Sâmbătă ai parte de armonie în cuplu, iar duminică îţi lărgeşti sfera de prieteni virtuali, cu care descoperi că ai hobby-uri comune.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă