15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleHoroscop de weekend. Ce ne rezervă astrele în perioada 31.08-02.09.2018

Horoscop de weekend. Ce ne rezervă astrele în perioada 31.08-02.09.2018

BERBEC: Vineri ești în căutarea unei noi iubirii, mai ales că în ultima perioadă te-ai confruntat cu momente de tristețe și singurătate insuportabile. Astrele îți sunt favorabile sâmbătă, când ai șanse mari de reușită în carieră și finanțe. Duminică te ocupi de reamenjarea locuinței și investești în aparatură electrocasnică ultimul răcnet.

TAUR: Vineri este indicat să nu faci copromisuri de nici un fel, chiar dacă asta presupune și o serie de dezavantaje personale, dar le vei dovedi celorlalți că ești o persoană integră și dintr-o bucată. Sâmbătă ai putea fi atras într-o cursă, nu da crezare bârfelor care își trec pe la ureche. Duminică vei avea timp de contemplație și momente de bilanț existențial. Nu-ți fă griji, ești pe plus.

GEMENI: Ar fi indicat să nu te bazezi pe nimeni vineri în rezolvarea unor problem casnice, o persoană iți promite ajutorul, dar mai mult te încurcă. Sâmbătă ține portofelul închis, sunt riscuri mari să faci investiții neinspirate, iar duminică ți se recomandă să stai departe de oameni, eventual să te limitezi la comunicarea pe rețelele de socializare.

RAC: Vineri te trezești cu fața la cearceaf și ai tendința să te comporți agresiv cu cei din jur, însă te controlezi și reușești să te abții de comentarii răutăcioase. Sâmbătă vei avea revelații interesante în cele mai neobișnuite ipostaze: fie că aștepți culoarea verde a semaforului, fie într-un vagon de metrou. Duminică vei fi într-un cerc restrâns de oameni tineri și veseli care te vor binedispune.

LEU: Vineri ești fermecat de apariția unei persoane speciale, căreia îi admiri deschis timbrul vocii, vestimentația și gesturile, iar în schimb primește aprecierea și deschiderea sa. Sâmbătă ar fi indicat să-ți controlezi compulsia de a cumpără un raion întreg de haine, pentru că se anunță o sesiune de shopping prelungită. Duminică petreci cam mult timp în oglindă, într-un puseu de nacisism.

FECIOARĂ: Vineri nu se întâmplă nimic important, ești doar marcat de povestea tristă de iubire a unui coleg de serviciu, care te face saă-ți analizezi propria viață de familie. Sâmbătă astrele îți recomandă prudență și diplomației în discuțiil cu cei din jur, iar duminică ar trebui să te descotorosești de energiile negative care te fac arțăgos și extrem de critic.

BALANŢĂ: Vineri, lenea și dezinteresul față de marile probleme ale omenirii sunt cuvintele de ordine ale zilei. Starea de relaxare se prelungește și sâmbătă, când te vei răsfăța în pat citind sau vizionând pe tabletă un film de dragoste. În schimb, duminică vei face eforturi să obții sprijinul unei rude mai în vârstă într-o problemă care te macină de ceva vreme.

SCORPION: Vineri ai șanse să obții venituri suplimentare datorită fie unui job part-time, fie primești o cotă parte dintr-o moștenire. Sâmbătă ești extrem de sensibil emoțional, tânjești după afecțiune și tandrețe, în vreme ce duminică ești deranjat de o persoană care răspândește tot felul de bârfe despre familia ta. Pune-o la punct cu tact, nu cu agresivitate.

SĂGETĂTOR: Vineri cumperi un obiect de antichitate foarte rar și toată ziua te lauzi la prieteni, inclusiv cei virtuali, cu achiziția ta. Sâmbătă te vei simți extrem de obosit în goana după rechizite școlare pentru copii, iar duminică vei consilia un prieten foarte bun, car traversează o perioadă mai dificilă din viața sa.

CAPRICORN: Vineri vei petreci mult timp de calitate cu cel mai mic membru al familiei, pe care îl răsfeți cu cadouri și dulciuri. Sâmbătă ai grijă la drum, dacă ești la volan, și odihnește-te suficient mai ales dacă te întorci din excursie. Duminică ești plin de energie și te ocupi de treburile casnice cu multă vervă, pe ritmuri rock. Seara te răsfeți cu aromoterapie și masaj din partea persoanei iubite. 

VĂRSĂTOR: Vineri ieși la vânătoare de solduri și colinzi magazinele de tip outlet, în vreme ce sâmbătă îți recalculezi bugetul cu optimism. Duminică te apuci să redecorezi locuința și îți va fi extrem de greu să renunți la diverse obiecte pe care, chiar dacă sunt demodate sau deteriorate, le-ai fi păstrat ca porte-bonheur.  

PEŞTI: Vineri primești o ofertă neobișnuită de lucru într-o companie renumită, însă ideea unei schimbări profesionale radicale te face să te panichezi rapid. Sâmbătă ai un sex-appeal de invidiat și este posibil să începi o nouă relație de iubire, iar duminică te autoprotejezi de diverse probleme practicând yoga sau ascultând muzică în căștile telefonului.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...
Ultima oră
Pe aceeași temă