20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleHoroscop de weekend. Ce ne rezervă astrele în perioada 6-8.07.2018

Horoscop de weekend. Ce ne rezervă astrele în perioada 6-8.07.2018

BERBEC: Vineri te pregăteşti de concediu şi îţi pui în bagaje undiţele de pescuit, deşi cineva din familie îţi reproşează că dedici prea mult timp acestui hobby. Sâmbătă ai ocazia să îţi refaci viaţa de cuplu şi puteţi să luaţi împreună o decizie de schimbare a domiciliului. Duminică întâmpini probleme minore de sănătate, poate o indigestie uşoară sau o durere rebelă de măsea. 

TAUR: Ai şanse mari să semnezi un nou contract la serviciu, care implică un salariu mai bun. Nu sta prea mult pe gânduri, sunt şi alţi colegi care vânează o promovare. Sâmbătă eşti bine susţinut de planeta comunicării şi vei avea tot felul de discuţii telefonice cu rude mai îndepărtate, care îţi solicită sfaturile. Duminică ai program de voie, te vei relaxa în familie.

GEMENI: Răbdarea şi perseverenţa din ultimele luni dă roade vineri, când vei afla că eşti pe lista de prime la locul de muncă. Sâmbătă faci un adevărat tur de forţă prin magazine şi prinzi câteva oferte foarte avantajoase. Duminică rişti să intri în conflict cu un vecin, ar fi bine să nu dai curs provocărilor.

RAC: Vineri sunt câteva probleme medicale cu care te poţi confrunta, dar în cele din urmă se va dovedi că nu este nimic grav. Sâmbătă, viaţa de cuplu va fi una spumoasă şi veţi ajunge mai uşor la un consens după ce veţi lămuri probleme mai vechi. Duminică începi să te simţiţi tot mai bine în propria piele, încrederea în sine fiind la cote tot mai înalte.

LEU: Vineri veţi primi provocarea de a vă deschide mai mult inima şi disponibilitatea faţă de ceilalţi. Dacă eşti singur, o veche pasiune se poate reaprinde sâmbătă şi îţi poate întoarce viaţa pe dos. Duminică se anunţă vizita unor prieteni şi puneţi la cale o excursie.

FECIOARĂ: Relaţii pe termen lung care au avut o mare importanţă în trecut pot fi încheiate brusc vineri. Sâmbătă, sensibilitatea şi intuiţia sunt la cote maxime, ajutându-te să interpretezi corect motivele ascunse ale acţiunilor celor din jur. Duminică, situaţia financiară pare a ajunge într-un impas, dar veţi găsi resurse alternative pentru a depăşi cu bine această perioadă.

BALANŢĂ: Vineri se anunţă o zi oportună pentru studiu şi creativitate. Sâmbătă te confrunţi cu nevoia de a impune noi graniţe relaţiilor cu prietenii şi cerinţelor familiei. Cauţi o oază de linişte şi devii ursuz. Duminică faci planuri de vacanţă şi faci liste cu priorităţi.

SCORPION: Veniturile sunt pe cale să crească vineri şi vei avea tendinţa de a te răsfăţa datorităe noilor avantaje financiare. Nu este exclusă o achiziţie importantă în locuinţă. Sâmbătă  se întrevăd veşti bune, dar sănătatea pare a fi supusă unor influenţe negative. Duminică descoperi în lumea din jur şi în faptele tale o fundaţie solidî pentru construirea viselor tale.

SĂGETĂTOR: Vineri încearcă să îţi ajustezi regimul alimentar, încât să fie cât se poate de sănătos şi nutritiv şi nu te eschiva de la orele de antrenament fizic. Sâmbătă mergi la cumpărături, dar astrele te sfătuiesc să fii cumpătat şi să nu te laşi sedus de oferte de care nu ai neapărată nevoie. Duminică te cuprinde melancolia amintirilor de odinioară, dar din fericire nu durează mult.

CAPRICORN: Vineri îţi asumi mai multe responsabilităţi ca de obicei şi vei fi bine văzut de şefi, mai ales că este perioada concediilor. Sâmbătă, familia te ţine ocupat cu tot felul de activităţi casnice, iar duminică vei reexamina imaginea partenerului de viaţa, care te copleşeşte cu tandreţe.
  

VĂRSĂTOR: Vineri tinzi să vezi lucrurile prea în roz, iar romantismul te cutreieră din cap până în picioare. Sâmbătă eşti predisupus la excese culinare, iar duminică Saturn îţi stimulează resursele interioare pentru un nou proiect, la care va participa cu entuziasm şi familia.

PEŞTI: O călătorie neplanificată pare să-ţi dea vineri programul peste cap.Sâmbătă cuvintele tale au o nemaipomenită putere de sugestie, având potenţialul să-i impresioneze pe cei din jur. Duminică sunt şanse de reuşită pentru planurile legate de stabilitatea socială şi financiară.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă