14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleHOROSCOP – Joi, 22 martie - Scorpionii ies cu zâmbetul pe buze...

HOROSCOP – Joi, 22 martie – Scorpionii ies cu zâmbetul pe buze din orice situație

Iată ce le-au rezervat astrele și celorlalte zodii!

HOROSCOP BERBEC – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Eşti plin de solicitudine şi te arăţi dispus să cooperezi în orice plan, chiar şi în acelea în care nu eşti pe deplin de acord cu ideile vehiculate. Eşti persoana cea mai conştientă de importanţa dialogului paşnic pentru a redresa situaţia de faţă, tocmai de aceea eşti tu primul care cedează în cazul în care atmosfera devine apăsătoare.

Ce rost să o ţii doar pe a ta, când se poate discuta şi altfel? Ideile pe care le propui sunt menite să aducă totul la normal, dar prezintă-le calm.

HOROSCOP TAUR – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Ai ocazia de a povesti de un succes din trecut care stă la baza reuşitei tale de astăzi. Mai sunt încă persoane care n-au auzit de unde provii, ce ai făcut în trecut, cu ce te-ai lăudat în anii anteriori, deci scoate-ţi palmaresul de la naftalină şi spune singur care îţi sunt realizările mai vechi.

Dacă tu nu spui, cine s-o facă? Lasă modestia la o parte şi spune celor dispuşi să asculte prin ce etape ai trecut până ai ajuns aici. Poţi fi un exemplu şi pentru alţii care încă mai vâslesc din greu să te ajungă!

HOROSCOP GEMENI – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Eşti tras în prea multe direcţii şi nu te poţi concentra eficient, aşa cum vor colegii tăi de la tine. Încearcă să le dai impresia că eşti un om de încredere, că îţi asumi responsabil toate sarcinile care îţi revin, chiar dacă, în sinea ta, eşti neatent şi pus pe glume.

În anumite medii trebuie să îmbraci haina omului serios care lasă o impresie ireproşabilă, altfel vei fi imediat etichetat greşit. Ia lucrurile mai în serios!

HOROSCOP RAC – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Fii mai indulgent cu tine, nu te mai critica atâta şi nici nu-ţi trece în revistă doar limitele, neputinţa şi defectele. Nu meriţi asemenea tratament sever cu privire la propria persoană, chiar dacă te simţi cu musca pe căciulă cumva. Arată-te dispus să te ierţi pe tine însuţi, să te iubeşti aşa cum eşti, fără să-ţi ie pe umeri toate erorile omenirii.

Nu ai de ce să te împovărezi cu atâtea probleme, chiar şi cu cele de care nu te faci responsabil, şi încearcă să faci pace cu tine. Ar fi bine să te priveşti prin ochii celor care te iubesc aşa cum eşti, cu bune şi rele ca să mai îmblânzeşti tonul cu care te critici singur.

HOROSCOP LEU – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Ai mare grijă la bunurile tale, la ceea ce reprezintă acum averea ta cea mai de preţ, la cei care sună azi la uşa ta, pentru că e posibil ca cineva să atenteze la proprietatea ta. Ia-ţi măsuri de precauţie, nu crede în cei mincinoşi şi făţarnici, pentru că numai tu ştii cum să te protejezi de intruşi.

Unii încearcă să ţi se bage pe sub piele, să te tragă de limbă, să-ţi afle secretele cele mai valoroase, dar tocmai pentru că eşti pus în gardă, ar fi bine să taci şi să-i ţii pe toţi la distanţă. Nici nu ştii care sunt intenţiile unora care spun vrute şi nevrute doar ca să obţină pe nedrept ceva din ceea ce îţi aparţine.

HOROSCOP FECIOARA – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Anturajul nefast în care te afli este cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla, ca atare, dacă vrei o zi de succes, alege-ţi cu mai multă grijă companionii. Ai ghinionul de a atrage lângă tine oameni care se plâng întruna de orice, care nu sunt de acord cu nimic, care nu ştiu altceva decât să critice şi să strice şi cheful altora cu atitudinea lor negativistă.

Dacă te prind într-o pasă sensibilă, există riscul să te molipseşti de la ei şi toate să ţi se pară în jur urâte, dar ai totuşi şansa de a alege: vrei să fii cu ei sau nu? Scoate acest gen de oameni din lumea ta şi totul va merge bine. Schimbarea e la tine!

HOROSCOP BALANTA – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Chiar dacă vezi în faţa ta semnale clare de nedreptate şi infidelitate, nu încerca să le ţii altora predici. Nu numai că nu ai acest drept, dar poate nici tu nu eşti ireproşabil ca să le dai lor lecţii de viaţă. E problema lor, la urma urmei, ca atare tu concentrează-te asupra propriului tău comportament.

Mai degrabă poţi oferi altora o lecţie bună prin exemplu personal, arătându-le cum e mai bine să se poarte, nu doar vorbindu-le critic despre ce fac ei greşit. Lasă-i să se convingă singuri că nu fac bine ceea ce fac, pentru că adevărul iese oricum la lumină. Tu urmează drept calea adevărului şi s-ar putea să-i atragi şi pe alţii după tine.

HOROSCOP SCORPION – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Atitudinea veselă cu care priveşti orice provocare se va dovedi a fi salvatoare, pentru că aşa nu te mai împiedici de fleacuri care nu merită menţionate. Tratează ceea ce pare mai simplu şi mai neînsemnat ca atare, fără să le transformi, aşa cum faci uneori, în motive de stres sau adevărate catastrofe.

Vei vedea că un dram de umor, un zâmbet deschis pe faţă şi încrederea că totul va fi bine te vor ajuta să treci peste orice impas mărunt. Unii ar spune că e o atitudine infantilă, dar consideri că e mai bine să râzi şi să glumeşti de ceva decât să te cramponezi de nimicuri!

HOROSCOP SAGETATOR – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
O zi ceva mai liberă de sarcini e ideală pentru a te detaşa de tot stresul acumulat şi a vedea cu mai multă claritate nivelul la care ai ajuns. Tocmai pentru că nu te împinge nimeni de la spate, nici termene limită, nici telefoane care zbârnâie întruna, descoperi căi pe care, înainte, prins în miezul acţiunii, nu le-ai observat.

Ţine-le minte ca să le poţi pune în aplicare cu proxima ocazie. Pune mâna pe o carte, învaţă lucruri noi, caută prin sursele tale de informaţii bine documentate, pentru că ceea ce afli acum duce mult mai repede la rezultatele pe care le doreai.

HOROSCOP CAPRICORN – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Trage tare, pentru că de investiţia de energie de acum depinde succesul spre care faci paşi mari înainte! E motivant să vezi că munca ta este răsplătită, dar trebuie să mai ai răbdare, deoarece eşti abia pe parcursul acestui mare proiect.

Nu e departe momentul final în care vei putea culege roadele şi primi laudele, dar nu trebuie să reduci viteza tocmai acum, pe ultima turnantă.

Dimpotrivă: acum e momentul să măreşti ritmul, să accelerezi şi mai tare, să îţi aduni forţele şi mai mult, ca să ajungi primul la linia de sosire! Poţi mai mult de atât – şi ştii şi tu foarte bine asta – dar ai nevoie de un stimulent pentru a te implica total, iar stimulentul se vede deja la capătul acestei curse!

HOROSCOP VARSATOR – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Pentru că ai în faţă oameni care au impresia că nimeni nu-i place, că au ceva cu ei din start, că sunt înconjuraţi numai de inamici şi critici, tu le poţi schimba părerea prin felul tău prietenos şi blând de a te comporta. Iubire, cât mai multă iubire, sub orice formă: aceasta e reţeta succesului pentru azi!

Îmbracă orice conversaţie în cuvinte frumoase şi tandre. Umple-ţi privirea în cantităţi uriaşe de bunătate şi îngăduinţă! Foloseşte cel mai dulce şi plăcut ton atunci când vorbeşti. Uită pentru o zi de lucrurile care nu-ţi plac la oameni şi priveşte-i ca pe cele mai dragi fiinţe din lumea aceasta.

Nu se poate să nu dezamorsezi, cu asemenea atitudine pozitivă, chiar şi cele mai acerbe conflicte, chiar şi cele mai mari antipatii: ai să vezi ce uşor poţi să câştigi prieteni cu asemenea comportament iubitor.

HOROSCOP PESTI – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Aştepţi prea mult de la lume, dar nu vezi că nu ai în jur persoanele potrivite pentru a răspunde solicitărilor tale? Tu vrei sprijin financiar de la colegi care o duc şi mai greu decât tine.

Vrei înţelegere de la un soţ care se consideră el la rându-i neînţeles. Vrei să fii susţinut de un grup de suport care nu ştie ce să facă în situaţia de faţă. Trebuie să te descurci singur, pentru că nu ai pe cine te baza. Dimpotrivă, prietenii dispar atunci când e mai greu.

Acest horoscop este oferit de acvaria.com

Cele mai citite

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă