13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleHOROSCOP – Marți, 6 februarie 2018

HOROSCOP – Marți, 6 februarie 2018

HOROSCOP BERBEC – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Tu te asteptai la o adevarata aventura palpitanta si, in schimb, primesti ceva cat se poate de banal, ceea ce naste dezamagire in sufletul tau.

Daca nu ai fi ridicat stacheta atat de sus, daca nu ti-ai fi facut vise imposibile cu privire la rezultatele acestui demers, poate acum ai fi fost mult mai multumit de roade, dar aluneci intr-o zona de dezinteres si plictiseala, spunandu-ti: asta-i tot?

Nu privi lucrurile astfel, pentru ca sigur ai obtinut ceva care merita sa fie apreciat, chiar daca nu e atat de stralucitor si de special pe cat ai visat tu. Multumeste-te cu atat, intr-o zi vei ii vei gasi utilitatea. Nu cumva ti-ai imaginat mai mult decat puteai primi?

HOROSCOP TAUR – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Te atrage fantastic un domeniu nou care presimti ca iti va deschide poarta spre un alt orizont, mult mai interesant al vietii tale sau al carierei tale viitoare. Esti ca la inceputul unui curs nou de specializare, spre o lume care iti place, care iti stimuleaza ambitia, creativitatea si dorinta de afirmare.

Apuca-te serios de treaba, constient ca urci pe un nivel superior, care va cere enorm de la tine, dar atat timp cat interesul tau ramane la maxim, roadele acestui studiu se vor arata foarte repede!

Ai norocul sa cunosti si oameni care merita toata admiratia si respectul tau, care te motiveaza sa acumulezi repede informatia noua. Ei sunt un exemplu demn de urmat catre succes!

HOROSCOP GEMENI – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Ai un puternic sentiment de satisfactie, de parca munca ta a ajuns la momentul culegerii roadelor. Vin bani, asta conteaza, si deja ai planuri mari cu ei. Poti sa visezi la vremuri prospere, la abundenta, pentru ca mintea ta e ca un magnet care atrage spre ea tot ce poate fi mai bun.

Daca banii sunt ceea ce ai tu mai mare nevoie acum, invoca-i cu incredere, cu intensitate si crede cu tarie ca sunt in drum catre tine. Legea atractiei functioneaza de minune in cazul tau, deci ajunge doar sa-ti doresti cu intensitate un lucru, iar el se va manifesta curand in fata ta. Cheama prosperitatea! Cheama norocul! Cheama bogatia!

HOROSCOP RAC – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Munca ta da roade mai bune decat te-ai asteptat si e normal sa devii din ce in ce mai dornic sa duci mai departe ce ai inceput. Se prefigureaza o recolta bogata, metaforic vorbind, semn ca ai investit tot ce ai avut mai bun in tine pentru a face acesti pasi mari inainte.

Adevarul e ca ai fost foarte bine sustinut si stimulat de o persoana care a pus umarul efectiv la reusita ta, deci, daca a venit vremea recoltei, n-ar fi rau sa fie si vremea recunostintei. Multumeste-i, deci, recompenseaza-l cumva, pentru ca fara ajutorul sau concret, roadele nu ar fi fost la fel de bune!

HOROSCOP LEU – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Chiar daca acum ai impresia ca vaslesti numai impotriva curentului si nu te mai intelegi cu nimeni, educa-ti rabdarea si toleranta fata de ceilalti. Cel nervos, de data aceasta, esti tu si spui nu la tot ce ti se propune. Incearca sa privesti dincolo de piedicile de acum, pentru ca acolo se vede un orizont mult mai senin si mai linistit.

E ca si cum ai fi pe o mare involburata, nemaistiind sa lupti cu vicisitudinile vremii, dar ai permanent in minte ca, dincolo de cum aceste valuri imense, vei gasi tarmul linistit si cerul senin. Crede asta si asteapta sa se risipeasca norii de furtuna, fara sa te superi degeaba pe ei!

HOROSCOP FECIOARA – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Se stie ca intuitia ta e puternica, iar azi vei arata, inca o data, ca nimeni nu te poate pacali asa de usor. Mirosi minciuna de la o posta si iei masuri imediat, ca nu cumva sa te traga pe sfoara vreun profitor.

Desi recunosti ca ai mai patit-o de multe ori inainte, de data aceasta nu te mai pacaleste nimeni, pentru ca ai de partea ta cele mai ascutite simturi care iti vor atrage imediat atentia asupra adevaratelor caractere ale celor din jur si care vor sa ti se bage pe sub piele. Nu le merge, ii vei tine la distanta si nu vei lasa pe nimeni sa te duca azi cu zaharelul!

HOROSCOP BALANTA – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Increderea e cel mai de pret aspect pe care il apreciezi in orice gen de colaborare. Omul cu care discuti azi iti inspira acest sentiment si te apropii de el cu inima deschisa.

Cat timp dialogul se mentine pe un teren cinstit, cat timp va demonstrati unul fata de altul fidelitatea si loialitatea, totul merge ca la carte, ca atare continua sa-ti arati bunele intentii in cel mai sincer si clar mod.

Nu se resimte nicio urma de suspiciune intre voi, parca va cunoasteti de o viata si legatura se strange si mai mult, cu sansa ca de aici sa se nasca o relatie de o viata, bazata pe respect si incredere absoluta.

HOROSCOP SCORPION – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Chiar daca tu consideri ca ti-ai facut tema cu brio, nu esti apreciat asa cum ai fi dorit, ceea ce te irita. Exista cineva care considera ca nu ai facut totul asa cum ar fi trebuit si incepe sa te critice, dar inainte de a te supara si a-ti lua angajamentul sa nu mai faci niciodata ceva similar, gandeste-te daca nu cumva reprosurile acestea iti sunt utile.

Ai multe de invatat din critici si judecati, chiar daca pe moment te supara, deci nu aluneca nici spre agresivitate verbala, nici spre tacere, ci mediteaza asupra acuzelor care ti se aduc. Ai de invatat multe din ele iar data viitoare totul va iesi perfect. Nu te simti jignit, ci profita de aceste lectii!

HOROSCOP SAGETATOR – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Iubirea partenerului parca iti hraneste sufletul si te simti revigorat cu orice gest de devotament si afectiune ce vine de la el. Acelasi lucru il oferi si tu inapoi, in egala masura, si iubirea devine astfel un proces reciproc de daruire.

Iti dai seama ca practic iti alimentezi fericirea din aceste semne de iubire pura si neconditionata, si va oferiti unul altuia inima pe tava, ca intr-un gest de sacrificiu. Cat timp stii ca primesti la fel de mult si la fel de intens, nu te deranjeaza sa oferi cantitati imense de iubire, ba chiar iubirea ta dospeste cu fiecare gest ce vine de la celalalt.

HOROSCOP CAPRICORN – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Nimeresti intr-un mediu ceva mai ostil, de oameni rigizi si demodati, care nu iti inteleg creativitatea si originalitatea, ci doar ti le critica. Nu trebuie sa le dai lor satisfactie si sa te comporti asa cum le-ar placea lor: fii tu insuti orice ar fi si poarta-te cum crezi doar tu de cuviinta.

Ce rost are sa-ti cenzurezi orice gest, orice cuvant, orice idee doar pentru ca cineva alaturi de tine stramba din nas in permanenta?

Faci un lucru care te reprezinta, si nu merita sa urmezi doar indrumarile limitate ale celor care iti sunt in preajma. Tu poti mai mult decat te lasa ei sa manifesti, ca atare revendica-ti libertatea totala de a face lucrurile in felul tau. Ei n-au decat sa comenteze!

HOROSCOP VARSATOR – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Unii nu-si dau seama ca esti intr-o pasa cam vulnerabila si-ti vorbesc pe un ton care va lasa urme asupra ta. Te deranjeaza, desigur, felul in care ti se adreseaza, pentru sa unii te judeca, te critica, te ataca pe nedrept.

Incearca sa nu pui la suflet tot ce auzi, ci sa astepti ca furtuna emotionala sa se mai linisteasca, pentru ca, dupa ce treci de socul initial, s-ar putea sa vezi si tu lucrurile din aceeasi perspectiva. Acum, cand esti afectat de ce auzi, e greu de crezut ca le vei da dreptate, si suferi in sinea ta.

HOROSCOP PESTI – Horoscopesti zilnic? Vino aici!
Ai forta de a spune stop, pregatit sa pornesti intr-o alta directie. E mai bine sa rupi odata pisica decat sa tot prelungesti o stare de lucruri care nu mai are nimic bun de oferit.

Dupa ce te vei elibera de un plan care s-a impotmolit, vei avea curajul de a alege o alta tinta spre care sa-ti canalizezi energia, ca atare trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui ferm: punct si de la capat!

Esti persoana cea mai in masura sa reconstruiasca un plan de la zero, atunci cand simte ca s-a blocat, si asta esti pregatit sa faci chiar astazi. Noul te entuziasmeaza, ca de obicei.

Acest horoscop este oferit de acvaria.com

Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...
Ultima oră
Pe aceeași temă