15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleHotelurile pentru animale, suprasolicitate de Paște. Cât costă o cameră

Hotelurile pentru animale, suprasolicitate de Paște. Cât costă o cameră

Din cauza hotelurilor care nu primesc animale de companie, stăpânii plătesc şi câte două-trei sute de lei în plus la concediul lor cazarea pentru căţei.

În hotelurile pentru animale se găseşte cu greu un loc liber în această perioadă, pentru că de la an la an sunt tot mai mulţi cei care preferă să plătească pentru servicii profesioniste.

Ca la orice hotel, preţurile depind de spaţiul în care este cazat „clientul”. Pentru o cameră economică, stăpânii plătesc 50 de lei pe zi. O încăpere cu acces la terasă ajunge la 70 de lei, iar pentru cei care vor condiţii de lux, costurile ajung şi la 120 de lei pe zi.

Camere câini Economy – 50 lei/zi
Camere câini Clasic – 70 lei/zi
Camere câini VIP – 120 lei/zi

Stăpânii care vor să îşi lase animalele de companie într-un mediu cât mai apropiat cu cel de acasă, pot opta pentru o cameră VIP. Aici, de exemplu, este o companie, este un televizor care merge încontinuu şi sunt şi camere web. Astfel, stăpânii pot vedea în orice moment ce fac animalele lor.

Raluca Şandru, reprezentant hotel animale: Plimbările sunt incluse în preţ, de trei ori pe zi, în principiu. La fiecare plimbare, căţeii sunt scoşi separat. Ca şi serviciu suplimentar există grădiniţa care este o socializare cu ceilalţi căţei, în funcţie de compatibilitate.

Tot la hotel, stăpânii pot rezerva pentru animalul lor ore de dresaj. Nu este ieftin, dar vor pleaca acasă cu un căţel mult mai ascultător. Pentru asta vor achita 140 lei pentru o oră de dresaj.

Cristian Feter, dresor: “Pornim de la un limbaj banal. Un da şi un nu. Mai departe începem să învăţăm comenzi. Cei mai mulţi căţei vin fără un pachet de lecţii”.

Servicii hoteliere sunt şi pentru pisici. Cazarea la comun, într-un salon, costă costă 40 de lei pe zi, în timp ce o cameră individuală ajunge la 60 de lei.

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă