6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleHulk s-a însurat cu nepoata fostei soții

Hulk s-a însurat cu nepoata fostei soții

Mijlocașul ofensiv al chinezilor de la Shanghai SIPG, brazilianul Hulk s-a însurat cu nepoata fostei sale soții, Camila Angelo, după ce în luna decembrie aceștia au uimit pe toată lumea când au recunoscut că au o relație.

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a pus capăt anul trecut unei căsnicii care dura de 12 ani, imediat după ce au apărut primele zvonuri despre legătura pe care o avea cu nepoata fostei sale soții.

Conform presei din America de Sud, căsătoria rapidă s-a datorat nevoii Camilei de a obține viza pentru a putea rămâne în China, acolo unde cei doi locuiesc de când superstarul brazilian evoluează pentru Shanghai SIPG FC.

Imediat după pronunțarea divorțului, nepoata Camila și-a cerut scuze mătușii Iran prin intermediul unei postări pe Instagram: „Mătușă Iran, în primul rând vreau să îți spun că acest mesaj nu este o explicație sau o justificare. Vreau să transmit unele lucruri pe care, din păcate, nu ți le pot spune personal. Chiar dacă e irelevant pentru tine, te iubesc foarte mult. Nu mi-am imaginat niciodată că se poate întâmpla asta, dar nu îi putem dicta inimii. Nimeni nu e imun. Îmi pare rău pentru tot”.

Hulk, pe numele real Givanildo Vieira de Sousa, și Iran au împreună trei copiii. Ian are 10 ani, Tiago are 8, iar Alice 6 ani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă