15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleIdei de cadouri când ai o relație la distanță

Idei de cadouri când ai o relație la distanță

Cel mai bun florar din București,OkFlora încurajează romantismul și reamintirea momentelor dragi prin câteva sfaturi. Relațiile la distanță necesită un anumit tip de cadou din inimă și o anume importanță a felului în care acesta este oferit.

 

7 CADOURI PERFECTE PENTRU IUBITA TA aflată departe
Brățară tactilă

Aceste gadget-uri cool sunt reprezentate de o pereche de brațări care de câte ori una este atinsă, perechea ei, purtata de cealalta persoană, va vibra și se va aprinde în culori diferite. Indiferent unde se află partenerul tău, atingerea brățării va fi resimțită și de cealaltă brățară. Acest cadou este un mod atent și simplu de a-i rămâne aproape și de a-i spune persoanei iubite că te gândești des la ea.

 

Trandafiri în cutie

 

Simbolul real al dragostei și romantismului, trandafirii sunt greu de învins atunci când doriți să trimiteți un cadou romantic, din inimă. Aceste flori superbe, elegante și parfumate vin într-o varietate de culori. Roșul, desigur, simbolul pasiunii, iubirii și dorinței, dar și în alte culori cu rezultate la fel de uimitoare. De exemplu, o grădină romantică de trandafiri este o preluare izbitor de modernă a buchetului tipic de trandafiri. Trandafiri roșii și roz grupați cu ranunculus roz și mușchi sunt combinația perfectă pentru o impresie de neuitat

 

Animăluțe de pluș

 

Cui nu-i plac animaluțele drăguțe de pluș? Aceste creaturi plăcute sunt atât de calde și pufoase, încât partenerul tău le va păstra aproape pentru a se ghemui și a dormi cu ele în orice moment, gândindu-se la tine de fiecare dată.

 

Carte foto

 

Crearea propriei carte foto hard-cover cu tine și iubita ta în cele mai speciale momente petrecute împreună. Site-uri precum Shutterfly facilitează încărcarea fotografiilor, aranjarea, editarea, adăugarea de text și alte elemente grafice pentru a vă captura amintirile într-o carte ușor accesibilă. Un suvenir pe care îl veți prețui pentru totdeauna, cărțile foto sunt un dar minunat și grijuliu care vă întărește legătura de împreună.

 

Bijuterii personalizate
 

 

De la brățări cu coordonatele tale și ale iubitei tale, la inele cu amprentă sau coliere care scriu “Sunt mereu cu tine” în codul Morse, bijuteriile personalizate sunt o modalitate foarte bună de a sta aproape de cineva, indiferent cât de mare este depărtarea. O simplă căutare pentru “mesaj secret” sau “personalizare” bijuterii vă va indica la un număr mare de site-uri de renume de unde puteti alege.

 

Cană de cafea personalizată
 

 

Dacă ție și iubitului tău vă place să vă bucurați de o băutură fierbinte dimineața, atunci faceți-o împreună (virtual) prin căni de cafea personalizate. Poate fi o cană care are o imagine veselă pe ea sau o imagine cu amândoi. Sau un set de cani de cafea, care sunt complete numai atunci când sunt împreună. Cu gândul la persona dragă în timp ce sorbiți o băutură caldă este o modalitate excelentă de a începe ziua.

 

Plante în ghiveci
 

Trimite o plantă vie printr-un serviciu de livrare flori Bucuresti și persoana care o primește se va gândi la tine și la relația voastră în timp ce o udă și o menține sănătoasă. O plantă poate fi văzută ca metafora perfectă pentru relația ta la distanță, deoarece are nevoie de îngrijire specială pentru a prospera. Plantele sunt benefice și din alte motive cum ar fi purificarea aerului, stimularea stării de spirit și au aspect plăcut. În plus, cu o îngrijire adecvată, o plantă poate rezista mult timp astfel rămânând un simbol minunat al iubirii împărtășite între tine și dragostea ta.

 

Dar pentru un cadou care să facă cu adevărat impresie, poți alege un trandafir criogenat care este simbolul iubirii veșnice și de care se va bucura pentru o perioadă extrem de lungăde timp.

 

Un trandafir Criogenat
 

 

Relațiile la distanță cer un pic mai mult efort pentru a supraviețui, dar șansele pentru un final fericit împreună sunt mari dacă ați găsit persoana potrivită. Păstrați dragostea vie prin cadouri romantice, oferite din inimă.Trimiterea de flori în fiecare lună reprezinta un gest de neuitat, florile proaspete și frumoase fiind considerate unul dintre cele mai romantice și minunate cadouri care au fost oferite vreodată. Construiți o relație strânsă cu florarul local pentru unele dintre cele mai proaspete și de înaltă calitate flori de sezon pe care le puteți trimite persoanei iubite.

Cele mai citite

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor

Iuliana Demetrescu a fost delegată de UEFA la partida Chelsea – Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin, programată sâmbătă, 27 aprilie, de...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă