10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleIdei de cadouri cool pentru Generația Z

Idei de cadouri cool pentru Generația Z

Probabil ai trecut prin toate etapele – de la laptop la consola – si te gandesti serios ce ai putea sa mai cumperi pentru a fi ceva cool, nou, distractiv si eventual cat mai departe de monitoare.

Iata cateva idei de cadouri foarte potrivite pentru noua generatie de tineri, aflati mereu in miscare, inconjurati de gadgeturi si dornici de noi experiente.

Monociclul electric este noul hype in materie de vehicule electrice. Nu foarte popular, inca pe strazi – si tocmai de aceea potrivit pentru un tanar in cautare de noutati, monociclul electric este un vehicul-gadget care ofera “tot pachetul”. Este electric, economic, ecologic, vine cu o portie sanatoasa de adrenalina si ofera libertate urbana, tot ceea ce cauta tinerii din generatia Z.

Unele dintre cele mai cautate modele de monociclu electric sunt cele de la Inmotion.  Modelul V10 – ceva mai mare decat V5 si V8 – ofera suficienta putere de deplasare si manevrabilitate in mers.

Are un aspect cool-futurist, cu buton touch ON /OFF si display digital care afiseaza nivelul bateriei in orice moment. Benzile reflectorizante dispuse lateral, LED-ul frontal si stopul pe frana pozitionat pe spate, confera un design deosebit si, totodata, contribuie la siguranta pasagerului in trafic.

Autonomia monociclului Inmotion V10 este de 60-70 km, iar viteza atinsa este de pana la 40 km/h, limitata electronic la 25km/h.  

Sub carcasa high- tech, V10 ascunde un motor puternic de 1800W si o baterie de 650 Wh/ 8.8 Ah.

Este extrem de portabil. Are o greutate de 20.6 kg, dispune de functia de pliere a pedalelor si maner pentru transport, ce il transforma intr-un vehicul usor de manevrat atunci cand pasagerul decide sa mixeze mijloacele de transport.

Putem spune ca monociclul electric este, in acelasi timp, o jucarie amuzanta pentru tineri, dar si un mijloc de transport electric perfect de utilizat intr-un oras aglomerat.

Trotineta electrica – este un alt produs imbratisat de tinerii de astazi. Ofera mobilitate, te ajuta sa te descuci usor in oras si poti sa o depozitezi simplu aproape oriunde. Atentie la caracteristicile tehnice, atunci cand va decideti sa achizitionati un astfel de produs. Alegeti o marca fiabila, care sa nu va dea batai de cap, mai tarziu, cand vine vorba de intretinere si reparatii – la urma urmei, si trotinetele eletrice trebuie sa mearga pe aceleasi drumuri si trotuare din Romania. 

Recomandarea noastra: gama Inokim ce ofera modele pentru toate gusturile, de la modele pentru doamne si domnisoare – Inokim Mini, pana la cele mai puternice – Inokim Light 2, Inokim Quick 3 sau varful de gama Inokim OXO.

 

Hovershoes – ati auzit de aceste “jucarii” moderne? Sunt extrem de fan si puteti sa le gasiti la preturi promotionale pe airmotion.ro.  Un fel de papuci electrici, hovershoes-urile inca ofera multe lucruri de explorat in randul tinerilor.

Evident, pe lista de cumparaturi recomandate pot fi si gadget-urile deja “clasice”, de la telefoane de ultima generatie, la console sau smartwatch-uri, insa probabil v-ati facut deja o idee cam ce sa achizitionati pentru bradul de Craciun sau ziua de nastere a copilului, ori prietenilor dumneavoastra.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă