6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleIdei de cadouri pentru iubitul tău

Idei de cadouri pentru iubitul tău

Și dacă în cazul doamnelor sau domnișoarelor, oferta este foarte variată în magazine, cadourile pentru bărbați pot fi o adevărată provocare. Dacă vrei să-i faci iubitului tău un cadou inspirat, dar îți lipsește inspirația, iată câteva idei.

     1. Oferă-i un ceas de calitate

Poate părea clișeu, dar bărbații sunt cu adevărat înnebuniți după ceasuri. Un ceas elegant, de calitate, de la un brand cunoscut și respectat este întotdeauna un cadou apreciat. Atenție, însă, ceasul spune multe despre cel care-l poartă, astfel că este nevoie să-i cunoști preferințele destul de bine.

Dacă ai de-a face cu un bărbat elegant, care poartă adesea costum, mergi pe un model clasic, cu brățară din metal sau din piele de calitate. Însă dacă iubitul tău este sportiv, mereu activ și iubește mișcarea, îi poți oferi un model sport, cu funcții de tracking prin gps integrate. Nu face rabat la preț. Ceasurile reflectă, în opinia multor bărbați, statutul social, astfel că, dacă n-ai bugetul suficient pentru un ceas de la un brand cunoscut, poate ar fi mai bine să te reorientezi către un alt tip de cadou, decât să iei un model ieftin.

     2. Completează-i garderoba cu o pereche de pantofi sport

Orice bărbat trebuie să aibă măcar o pereche de pantofi sport. Fie că-i place să facă mișcare, fie că este o persoană mai sedentară, există nenumărate modele de pantofi sport din care poți să alegi. Pentru bărbații activi, caută modele adaptate nevoilor sportivilor, cu tehnologie performantă și materiale ușoare, care le oferă cea mai bună experiență de purtare. Dacă iubitul tău nu este neapărat sportiv, dar adoptă un stil casual, pantofii sport de stradă sunt soluția. Poți să alegi dintre modelele clasice din colecțiile Adidas. Dacă nu știi exact ce model să cumperi, poți să încerci cei mai apreciați pantofi Adidas ai tuturor timpurilor: modelul Superstar. Cu siguranță nu vei da greș.

     3. O consolă pentru jocuri video

Majoritatea bărbaților vor fi încântați să primească o consolă pentru jocuri video. Fie că sunt pasionați de jocuri precum FiFA sau GTA, timpul petrecut împreună cu prietenii în fața jocurilor video se numără printre activitățile preferate. Dacă vrei să împărtășiți această experiență, dar nu ești neapărat pasionată de jocurile video clasice, caută o consolă cu senzori de mișcare. Astfel, veți putea juca și jocuri interactive, precum tenis sau Guitar hero.

     4. Oferă-i experiențe

Dacă iubitul tău are deja tot ce și-ar putea dori din punct de vedere material, oferă-i o experiență de neuitat. Cadourile de acest fel sunt tot mai apreciate. Experiența poate să fie o cină romantică, gătită chiar de tine. Sau oferă-i o oră la un poligon de trageri, unde poate să încerce arme de diverse calibre. Alte variante inspirate sunt bilete la concertul formației lui favorite sau la meciul echipei sale de suflet.

Gândește-te la hobby-urile partenerului tău și încearcă să te adaptezi la ele. Dacă este pasionat de avioane, faceți o vizită la un simulator de zbor. Dacă îi place să gătească, oferă-i un curs de gătit. Dacă bugetul îți permite, surprinde-l cu bilete de avion spre o destinație pe care își dorește să o vadă. Sau organizează o petrecere surpriză la care să-i inviți toți prietenii. Orice variantă alegi, experiența va fi de neuitat pentru persoana sărbătorită.

Atunci când trebuie să alegi un cadou pentru persoana iubită, gândește-te mai întâi la pasiunile sale și încearcă să-i faci un dar care să-l ajute să și le împlinească. Nimic nu spune mai mult că îl iubești decât un cadou în care se vede să ai pus mult suflet și dedicare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă