15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleIlinca Vandici revine la cârma emisiunii „Bravo, ai stil!”. Primele declarații

Ilinca Vandici revine la cârma emisiunii „Bravo, ai stil!”. Primele declarații

Nouă concurente pornesc într-o călătorie care le va transforma din celebrități, în repere de stil. Călătoria se numește “Bravo, ai stil” și a ajuns la sezonul 7 – Metamorfoza:  show-ul perfect, strălucirea supremă!

Admirate de fani, apreciate deja pentru performanțele notabile în domeniul de activitate a fiecăreia dintre ele, cele nouă concurente se pregătesc pentru o bătălie acerbă a stilului, dar și pentru o călătorie transformațională, o experiență în care se vor redescoperi și vor evolua stilistic sub îndrumările atente și provocările lansate de jurați. 

Ilinca Vandici, prezentatoarea “Bravo, ai stil! Celebrities” este gata să le poarte pe concurente în cea mai importantă călătorie stilistică a lor, în cel de-al șaptelea sezon în care le veți descoperi  în ipostaze inedite, cu emoții și trăiri la intensitate maximă. 

“Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din <Bravo, ai stil! Celebrities>”, spune Ilinca Vandici. 

„Bravo, ai stil!”, unicul reality show din România despre stil şi atitudine a impactat pozitiv stilul de a se îmbraca al româncelor, a devenit o sursă de inspirație pentru telespectatori și un trendsetter pe piața media încă de la primul sezon. Emisiunea s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii, a dezvoltat adevărate comunități de fani atât în fața micului ecran, cât și în mediul online, neîncetând să surprindă şi să uimească de la un sezon la celălalt.

Mai multe detalii despre noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” reality show-ul fenomen ce va fi difuzat în toamnă, de Kanal D, vor fi furnizate, în perioada următoare, prin comunicate de presă şi informații pe toate proprietățile Dogan Media Internațional: Kanal D, Radio Impuls şi proprietăţile online: kanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, stirilekanald.ro, radioimpuls.ro.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă