28.4 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

În București s-a deshis un magazin cu produse din Ardeal. Ce se vinde cel mai bine

În zona de nord a Bucureștiului s-a deschis un magazin cu produse din Transilvania. Investiția totală pentru acest magazin s-a ridicat la peste 50.000 de euro.

Amenajarea a fost făcută folosind influențe tradiționale și elemente de design din zona Transilvaniei. Magazinul include și o zonă generoasă dedicată degustărilor de vin precum și un showroom de mobilier realizat de designeri din Transilvania.

Cele mai cerute produse de catre clientii magazinului au fost painea cu cartofi si produsele din carne. Coșul mediu de cumpărături este de aproximativ 120 lei.

Magazinul aparține proprietarilor hotelului „Balvanyos Resort” din județul Covasna, Lorand şi Zsuzsanna Szarvadi. Lorand Szarvadi este fostul proprietar al rețelei de magazine de electronice și electrocasnice Domo.  

„Acest magazin este modul nostru de a susține micii producători din Transilvania în această perioadă extrem de dificilă. Majoritatea furnizorilor noștri sunt afaceri de familie, micuțe, care depind în mare parte de hoteluri și pensiuni. Acum le-am adus pe toate mai aproape de clienții noștri din București, pentru a se bucura și acasă de produse tradiționale. Investiția în acest magazin a însemnat în mare parte investiția în amenajarea lui și în stocuri de marfă”, a explicat Lorand Szarvadi.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă