9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleÎn pas cu moda încă de la primii pași prin viață cu...

În pas cu moda încă de la primii pași prin viață cu ajutorul Little Prints

Orice venire pe lume a unui copil este motiv de bucurie, în special pentru părinții care l-au așteptat atâtea luni. Este o binecuvântare și orice proaspăt părinte vrea ce este mai bun pentru copilul său.

Bebelușii au nevoi diferite și de materiale special create pentru ei în vederea unei creșteri optime și sănătoase. Este important ca orice obiect pe care îl folosește să fie destinat utilizării copiilor, pentru a nu se lovi, irita și să fie igienizat corespunzător. Anticorpii nu sunt dezvoltați în primele luni sau chiar ani de aceea totul din jur trebuie să fie conform creșterii unui bebeluș.

 

Alegeri importante pentru sănătatea copilului

Când apare un bebeluș într-o familie totul se schimbă. Casa capătă un aspect mai primitor, de acasă. Jucăriile aruncate prin toată casa intregesc aspectul camerei și toate hainele și obiectele destinate lui sunt peste tot prin camere.

Necesitățile diferă de la un copil la altul dar un lucru este cert, materialele trebuie să fie baby friendly, în special când este vorba despre suzete sau jucării pentru dentiție. Noile cerințe în materie de haine și accesorii pentru bebeluși s-au îndreptat într-o direcție de culori pale și plăcute vizual. Mulți au renunțat la clasicele roz și albastru și și-au îndreptat atenția spre blush, orange și chiar mustard, printre altele.

Cei de la Little Prints sunt mereu în actualitate cu cerințele pieței și au adus prima dată în România produse de la Bibs, Mushie sau Finn + Emma. Acestea au un design plăcut și sunt confecționate din silicon sau alte materiale non-toxice, special create.

Suzeta este un „truc” la care apelează aproape orice părinte pentru a liniști copilul. Este un element nelipsit din geanta oricărei mame, în special atunci când părăsește incinta casei.Totuși cel mai neplăcut aspect este momentul în care suzeta se pierde. Pentru a evita astfel de momente incomode în care copilul plânge și mama caută în fiecare colț suzeta, Little Prints vine în ajutorul părinților cu seturi pentru bebelus. Acestea conțin o jucărie de dentiție, 2 suzete și clips pentru ele.

 

Design diversificat

Seturile sunt gândite și create special astfel încât să nu irite copilul. Suzetele spre exemplu au marginea îndoită spre exterior astfel încât contactul cu pielea să fie minim, și se evită astfel roșeața din jurul gurii. Suzeta liniștește copilul și îi oferă sentimentul de protecție deoarece tetina imită sânul mamei. În funcție de vârsta copilului (luni) suzetele trebuie schimbate, fiind disponibile în 3 dimensiuni diferite. Nici un material din care sunt confecționate nu contine BPA și chiar și culorile sunt non-toxice.

Clipsul pentru suzetă permite menținerea ei mereu pe bluza copilului și jucăria de dentiție diminuează durerea și disconfortul creat de creșterea dinților. Aceste seturi sunt disponibile în culori diferite, dar și cu modele care imită un iepuraș sau un elefant, perfect pentru a atrage atenția copilului. Se poate opta și pentru varianta de baveta din silicon în locul jucăriei de dentiție care reține mâncarea și este foarte ușor de curățat, printr-o simplă clătire cu apă.

Pentru a vizualiza toată gama accesează site-ul și pentru mai multe informații se pot contacta reprezentanții la adresa de e-mail hello@littleprints.ro sau la numărul de telefon +40725766847.

Cele mai citite

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de la...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de la...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă