Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

În vreme de pandemie, proprietarii aleg soluții automatizate pentru terasele restaurantelor

În vreme de pandemie, proprietarii aleg soluții automatizate pentru terasele restaurantelor

Vara este cel mai bun moment pentru a te relaxa. Aceasta este perioada în care terasele de vară ale cafenelelor și restaurantelor ar trebui să fie pur și simplu aglomerate de cei care doresc să-și petreacă timpul la aer curat în cea mai bună companie. 

Rl online 0 comentarii

Nu există nicio îndoială că activitatea restaurantelor este în creștere în sezonul cald, dar în vreme de pandemie, trebuie să cauți soluții pentru a putea funcționa. Astfel, și alți manageri de restaurante decid să aleagă soluții automatizate pentru terasele restaurantelor. Așa că dacă și tu îți dorești să creşti capacitatea restaurantului, extinde o terasă de vară cu pergole de aluminiu.

Acesta este cea mai bună soluție în aceste vremuri de pandemie. Modele de pergole îți permit să creezi un spațiu mare, confortabil în aerul proaspăt, complet protejat de riscurile COVID 19, de soarele arzătoare ale soarelui sau de ploaie. Pergolele retractabile nu sunt foarte exigente în întreținere și, în același timp, aduc profit proprietarilor chiar dacă se menține o distanță de doi metri între mese.

La ce apelează proprietarii teraselor

La capitolul închideri pentru terasă, administratorii din HoReCa utilizează sisteme automatizate care să le facă munca cu terasa cât mai ușoară. Atât pergola cât și închiderile din sticlă funcționează cu sisteme motorizate și telecomandă potrivite pentru spațiile în aer liber. Mulțumită sistemului specializat este asigurată economia de energie și de timp. 

Iluminarea interioară cu LED oferă atractivitate estetică și confort utilizatorilor. Cu ajutorul telecomenzii, poți deschide și închide sistemul în câteva secunde cu efort minim. Pentru a satisface nevoile clienților, se iau în considerare dimensiunile individuale ale teraselor restaurantelor, proiectarea în conformitate cu mediul și peisajul. Pergolele pot fi realizate în două forme: liberă și adiacentă clădirii. Ambele variante sunt potrivite atât pentru construcțiile private, cât și pentru terasele restaurantelor, hotelurilor, centrelor de evenimente, și așa mai departe.

Caută soluții inovatoare

Odată cu debutul verii, aproape fiecare cafenea sau restaurant își pregătește o zonă în aer liber pentru clienți. Majoritatea vizitatorilor unor astfel de unități nu doresc să-și petreacă timpul într-o încăpere în care oamenii stau înghesuiți la mese, mai ales acum în timp de pandemie. Din acest motiv, patronii restaurantelor aleg să construiască terase mai mari cu mese, acoperite cu pergole cu sistem automatizat. 
De asemenea, chiar dacă alegi să îți amenajezi acum terasa, pentru a putea satisface cerințele necesare pentru funcționare după pandemie, vei putea să utilizezi terasa oricând în condiții normale. Astfel, chiar dacă acum terasele nu sunt pline iar restricțiile limitează utilizarea, în condiții normale vor fi locul perfect pentru evenimente.

Astfel de pergole au anumite avantaje, și anume:
- Toate produsele sunt proiectate pentru încărcări semnificative ale vântului, și aceasta este o cerință tipică pentru zonele deschise.
- Vei obține mai multe avantaje prin utilizarea unei pergole retractabile decât prin utilizarea unei copertine retractabile.
- Produsele sunt foarte ușor de utilizat și întreținut. În orice moment, pergola poate fi retractată.
- Pentru a crea pergole de aluminiu pentru restaurant, sunt utilizate doar materiale de cea mai înaltă calitate, care le asigură durabilitatea.
- Pergolele retractabile pot fi dezasamblate, supuse mișcării și transportului, astfel încât dacă locația ta este închiriată, să poți beneficia de pergolă acolo unde te replasezi.

Citește totul despre:

#terase

Comentarii

loading...