11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleÎncă puțin până la concertul LP de pe 24 iunie, la Arenele...

Încă puțin până la concertul LP de pe 24 iunie, la Arenele Romane din București

LP, vedeta rock arhetipală cu un stil inconfundabil, care s-a făcut cunoscută pretutindeni cu hitul“Lost On You“, va reveni pentru a treia oară în București, pe 24 iunie, la Arenele Romane, cu un turneu ce promovează cel de-al cincilea album al său, Heart to Mouth. Concertul este organizat de Events.

La nici 4 ani de la lansarea “Lost On You”, piesa a depășit peste 500 de milioane [s1] de ascultări și a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 13 țări, părând să fi căpătat o viață a sa proprie și ajungând favorita ascultătorilor oricărui gen muzical. Prezentă de atunci pe scenele celor mai importante festivaluri, LP aduce în Heart To Mouth cel mai personal manifest legat de cum artista își vede muzica – necenzurată și autentică.

LP a lucrat la acest album încă din 2017, împreună cu colaboratorul și producătorul Lost On You, Mike Del Rio [Eminem, X Ambassadors, Skylar Gray] și scriitorul Nathaniel Campany. Numit astfel pentru calea ce se creează între inimă și gură, albumul adună atât piese melancolice și melodii pline de speranță, ce originează din același loc.

În deschiderea concertului, publicul o va putea asculta pe Delia Rus, una dintre cele mai sincere apariții în perisajul muzical recent. După debutul din 2016 cu piesa “Dacă pleci”, ce a adunat peste 20 de milioane de vizualizări în primul an de la lansare, a ajuns rapid în lumina reflectoarelor, fiind invitată să cânte la premiera filmului Atomic Blonde.
 
Regulament și acces public
 
Pentru ca spectatorii să aibă parte de cea mai frumoasă experiență la concertul LP, îi rugăm să citească și să respecte următorul regulament.
 
Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Copiii sub 5 ani, însoțiți de părinți, beneficiază de intrare gratuită.

Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să se supună controlului corporal amanunțit la cererea agenților de securitate.

 

Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul ieșirii din perimetrul Arenelor Romane.

 

Accesul publicului în incintă se va face începând cu ora 19:00 iar concertele vor începe la ora 20:00 (Delia Rus) și 21:00 (LP).

 

Persoanele cu afecțiuni sau cu antecedente medicale personale sunt rugate să se înregistreze la cel mai apropiat Punct de Prim Ajutor și pot participa la eveniment numai cu însoțitor. Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protecție pentru urechi.

 

În caz de ploaie, se recomandă folosirea pelerinelor de ploaie. Accesul cu umbrele este strict interzis în incinta locației.

 

Este interzis accesul cu băuturi îmbuteliate, obiecte contondente, stroboscop, făclii, torțe, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale.

 

Sunt interzise introducerea sau afișarea inscripțiilor, bannerelor, pancardelor și a altor elemente vizuale care incita la discriminari de orice fel si violență publică.

 

Este interzisă deteriorarea locației și aruncarea ambalajelor în spațiile neamenajate în acest scop.

 

Este interzis consumul de substanțe periculoase, toxice sau halucinogene în incinta locației și a perimetrului acesteia.

 

Persoanelor sub vârsta de 18 ani le este strict interzis accesul în locuri unde se servesc băuturi alcoolice sau se încurajeaza fumatul.

 

Este interzisă folosirea injuriilor în incinta locației.

 
Biletele pentru concert sunt încă disponibile, la prețurile de 139 lei pentru Access Normal și 219 lei pentru Golden Circle, online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone și rețeaua Carrefour, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti și librăriile Diverta).

 

Parteneri media: Kiss FM, Music Channel, Glamour, Agerpres, Șapte Seri, Ziarul Metropolis, Romania Journal, BIZ, Infomusic, Iconcert, Un site de muzică, acasa.ro, eva.ro, Feeder.

Despre Events

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a cărei  misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith și Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.

Pentru informații suplimentare puteți contacta: Alexandra Dinu, pr@events.ro, 0722.233.114.

 
 

 

 

 

 

 [s1]Numai 500 milioane?

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă