5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleIncaltaminte dama: trenduri toamna-iarna 2019

Incaltaminte dama: trenduri toamna-iarna 2019

Moda este un domeniu fluid care se afla intr-o continua schimbare desi uneori trendurile vechi revin. De cele mai multe ori gusturile noastre se schimba odata cu aflarea noilor trenduri. Pentru a te simti bine in pielea ta este important sa simti ca apartii unui grup si ca urmezi trendul general. De aceea aspectul conteaza sub toate formele sale: haine, incaltaminte, machiaj, unghii, par, etc.

Lucrurile pe care le purtam cu drag acum ceva timp simtindu-ne fabulos au devenit invechite odata cu trecerea timpului. Atunci le-am abandonat. Noile tendinte nu iti cer sa faci un imprumut pentru a fi la moda. Pantofii cei mai potriviti pentru tine nu se gasesc doar la magazinele de lux sau casele de moda celebre. Incaltamintea la preturi accesibile si la moda se gaseste si in alte locuri. Cel mai simplu este sa stabilesti ce cauti si sa incepi navigarea online pe site-uri care vand asta.

Pantofii in tendinte au aparut mai intai pe podium la faimoase prezentari de moda, iar apoi si-au croit drum catre rafturile magazinelor. Principalele tipuri de pantofi care se afla in tendinte in toamna-iarna 2019-2020 sunt:

·         Pantofi cu broderie – poate denumirea lor te face sa te duci cu gandul la hainele bunicii sau a altor generatii de femei care au trait cu mult inaintea ta. Totusi broderia a renuntat de mult sa fie un lucru demodat, ci a reusit sa revina la moda in toate aspectele acesteia. Femeile adora broderiile si dantela in general pentru izul romantic ce denota delicatete si eleganta. Chiar si in domeniul incaltamintei broderia face furori: sandale cu platforma, pantofi office, ghetute de toamna sau primavara, toate sunt decorate chic folosind broderie.

·         Pantofi cu toc deosebit – tocurile asimetrice sau cu o forma geometrica deosebita sunt in trend acest sezon. Anul acesta ai mult mai multa libertate atunci cand vorbim de tocul pantofilor: pantofi cu toc inalt sau mic, subtire sau gros, totul depinde doar de tine. Designerul Marie Claire recomanda pastrarea unui look simplu format dintr-o pereche de pantofi cu un toc arhitectural, o pereche de blugi si un tricou simplu.

·         Pantofi cu catarama – de obicei cataramele apar in cazul ghetutelor, sandalelor, dar lucrurile sunt pe cale sa treaca si la pantofi. Pantofii cu catarama pot fi in stil retro, vintage, cum ar fi aceste modele de pantofi eleganti din piele naturala de la Ara. Catarama este tot ce este nevoie pentru un look stilat vintage. Exista si modele cu mai multe catarame care sunt plasate extrem de vizibil sau modele cu o catarama de dimensiuni mari care devine parte a pantofului.

·         Pantofi cu logo – unele case de moda au inceput sa lanseze proprii pantofi cu logo: Gucci, Prada, Versace si altele. Unele modele contin un logo discret, realizat pe o suprafata ingusta, pe cand altele au mizat pe supradimensionarea logo-urilor pentru a atrage cumparatorii. De regula aceste modele se pot asorta foarte bine cu blugii rupti, care se pare ca revin in trend in aceasta toamna.

·         Pantofi cu varf patrat – desi multi i-au considerat invechiti, se pare ca pantofii cu linii drepte au revenit la moda. Modelele cu varf patrat apar la pantofii office care pot avea un varf decupat, toc mare sau mic si fac parte din colectiile celebre ale Burberry, Miu Miu, Erdem, Balenciaga.

·         Pantofi cu pene – cea mai extravaganta idee in materie de pantofi este adaugarea penelor pe produsul in sine. Acestea sunt un simbol al exotismului si pot ajuta la transformarea completa a unei perechi de pantofi simpli.

Toamna-iarna 2019-2020 are o multime de idei de pantofi de oferit din care sa alegi ce iti place cel mai mult.

 

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă