Încep filmările pentru episodul special „Friends”

Încep filmările pentru episodul special „Friends”

Mult așteptatul episod special din serialul „Friends” este pe ultima sută de metri a pregătirilor, filmările vor începe în curând!

Bianca Ion 0 comentarii

Cel care a anunțat că filmările vor începe curând este actorul David Schwimmer, cel care l-a interpretat pe Ross Gellar în serial.

„Se întâmplă. De fapt, în mai puțin de o lună mă îndrept către L.A”, a mărturisit David. Filmările au fost anunțate la începutul anului trecut, însă pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile echipei. „Într-un final am găsit o modalitate de a filma în siguranță. O parte va fi filmată afară din cauza protocoalelor de siguranță”, a adăugat Schwimmer.

 

Filmările ar fi trebuit să aibă loc pe aceleași platouri de la Warner Bros. Studio unde a fost realizat serialul atât de îndrăgit de fani. Potrivit unor surse apropiate proiectului, actorii ar urma să primească 2.5 milioane de dolari pentru apariția în acest episod special care va fi disponibil exclusiv pe HBO Max, unde sunt disponibile și cele 10 sezoane de la sfârșitul anilor 90.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...