10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleÎncepe noul sezon Garantat 100% la TVR 1

Începe noul sezon Garantat 100% la TVR 1

Duminică, 11 octombrie, începe noul sezon ,,Garantat 100%” cu o dezbatere despre sănătatea noastră.  Cătălin Ştefănescu ne dă întâlnire pe TVR 1 la ora 23.00 cu medicul cardiolog Claudiu Stoicescu.  Primul subiect va fi despre modul în care  oamenii trăiesc deoarece acest mod influenţează starea noastră de sănatate.

„Tot ce se întâmplă cu noi, cu fiinţele umane, ţine de cultură. Şi e cultură fundamentală! Nu doar cărţile, nu doar filmele, nu doar bibliotecile, nu doar sălile de spectacol sunt cultură. Tot ce se întâmplă cu noi, ca fiinţe, ţine de cultură!”, susţine realizatorul Cătălin Ştefănescu, iar duminică de duminică, la TVR 1 vine cu numeroase argumente în acest sens.

„În fiecare seară de duminică, la TVR 1, vă aşteptăm la întâlnirea cu oameni care încearcă să ducă lumea înainte şi s-o facă mai bună, cu compatrioţi care nu şi-au pierdut nici demnitatea, nici speranţa!”, adaugă el.

În fiecare duminică seară îşi vor da întâlnire cu publicul TVR 1 cercetători cu reputaţie internaţională, medici, oameni de ştiinţă, artişti, sportivi, personalităţi din cele mai diverse domenii de activitate. Fiecare dintre ei e o sursă de inspiraţie, un model, un personaj al unei poveşti de viaţă din care avem câte ceva de învăţat.

 Pe 11 octombrie, în prima ediţie a noului sezon al emisiunii Garantat 100%, Cătălin Ştefănescu ne dă întâlnire cu medicul cardiolog Claudiu Stoicescu. Ediţia poate fi urmărită la TVR 1, duminică, ora 23.00.

 „Ateroscleroza este maladia secolului!”, ,,Dieta mediteraneană este tipul de dietă care ar duce la creşterea duratei de viaţă, cu cel puţin cinci ani, faţă de o populaţie, care, de exemplu, nu are această dietă”, „Un plic cerut este unul dintre cele mai urâte lucruri!” afirmă invitatul lui Cătălin Ştefănescu.

Doctorul cardiolog Claudiu Stoicescu este un specialist care şi-a dedicat viaţa pasiunii autentice pentru meseria pe care o practică. E un medic tânăr, cu pregătire profesională solidă, cu o mentalitate modernă, un specialist care e ferm hotărât să contribuie la schimbarea stării de fapt din sistemul românesc de sănătate. Într-o discuţie fără menajamente, doctorul Stoicescu ne va vorbi despre raportul între felul în care trăim şi starea noastră de sănătate, despre realitatea spitalelor româneşti, despre necesitatea de a schimba din temelii felul în care abordăm relaţia între pacient şi medic.

 Garantat 100% rămâne şi în acest nou sezon locul de întâlnire a unor personalităţi care ne dau, fiecăruia dintre noi, energie, încrederea şi puterea de a merge mai departe.

 Despre Garantat 100%

De-a lungul celor 20 de ani, emisiunea „Garantat 100%” ne-a oferit întâlniri memorabile cu mari personalităţi ale României şi ale lumii, de la actori şi muzicieni celebri, la scriitori de talie mondială, oameni de cultură sau ştiinţă, militanţi ai societăţii civile, sportivi cu care ne mândrim etc. La „Garantat 100%”, printre interlocutorii lui Cătălin Ştefănescu s-au numărat: Ethan Hawke, Robert Wilson, Armand Assante, Amos Oz, Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Marcel Iureş, Gică Hagi, Simona Halep, Cristina Neagu etc.

Cele mai citite
00:01:00

China emite cea mai severă avertizare pentru ploi torențiale după inundații devastatoare

Peste 100.000 de persoane au fost evacuate în sudul Chinei din cauza ploilor abundente și a inundațiilor mortale, guvernul emițând marți cea mai înaltă...

Răzvan Burleanu, anunț de ultimă oră despre contractul selecționerului Edward Iordănescu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, dezminte zvonurile conform cărora negocierile cu Edward Iordănescu ar fi intrat în impas și consideră că actualul...

Internat de urgență la spital, după ce a mâncat conserve de pește

Un locuitor din orașul Urlați, județul Prahova, a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu diagnosticul de botulism. Bărbatul a declarat medicilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă