9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleÎnchirierile auto – un domeniu în continuă dezvoltare

Închirierile auto – un domeniu în continuă dezvoltare

Ca o alternativă la transportul public sau a utilizării autoturismului proprietate personală, sectorul rent a car începe să câștige tot mai multă popularitate. Dovadă este apariția tot mai multor firme care oferă asemenea servicii și concurența acerbă manifestată în acest segment de piață.

De fiecare dată în astfel de condiții rezistă doar cei care pun pe primul loc clientul, care oferă soluții viabile indiferent de preferințele acestuia. În zona Clujului activează o asemenea societate – este vorba despre RINO Rent a Car, care oferă celor interesați opțiuni multiple de închiriere, servicii de top și eliminarea numeroaselor provocări ce apar atunci când vine vorba de transport.

Din ce motive este recomandată închirierea unui autoturism? Câteva motive ne sunt punctate chiar de reprezentanții companiei menționate – RINO Rent a Car.

1. Confort și conveniență

Alternativa închirierii auto surclasează alte maniere de transport prin simplul fapt că oferă mai mult confort și conveniență. Chiar dacă alternativa transportului public – tren, autobuz, autocar etc. – pare a fi mai accesibilă, nu atinge nici pe departe confortul pe care îl oferă o mașină închiriată.

La capitolul conveniență, avantajul este următorul: firmele de rent a car care se respectă oferă clienților posibilități multiple. Este vorba despre serviciile de inchirieri auto Cluj aeroport sau posibilitatea predării și preluării vehiculului închiriat oriunde pe raza orașului Cluj-Napoca dar și numeroase alte servicii extra – după cum sunt prezentate și în oferta RINO Rent a Car.

2. Diversitate în opțiuni

Nevoia de a închiria un autoturism poate apărea din motive variate: poate fi vorba de o întâlnire de business unde un autoturism din clasa lux poate impresiona, dar poate fi și cazul turiștilor ajunși în România și care au nevoie de un mijloc de transport potrivit propriilor nevoi.

Se includ în aceeași listă de asemenea și vacanțele petrecute cu familia sau un grup de prieteni, ori deplasările locale în perioada în care autoturismul proprietate personală este indisponibil.

Pentru fiecare caz în parte apare o altă nevoie. Deplasările urbane implică autoturisme de clasă compactă, economică, un consum de combustibil redus și dimensiuni mici sau medii. Atunci când intră în ecuație interese de business, clasa premium sau full-size poate mulțumi și asemenea exigențe.

Nu în ultimul rând, așa-numitele „mașini de familie” pot să ofere spațiul de depozitare și confortul necesar pentru deplasări cât mai plăcute în vacanțe și concedii. Indiferent de caz, cei de la RINO Rent a Car vin în întâmpinarea clienților cu un parc auto vast și diversificat, pentru a mulțumi orice solicitări.

3. Prețuri accesibile

Referitor la serviciile de rent a car se formează adesea o prejudecată conform căreia tarifele sunt nejustificat de mari. Cei care merg pe această idee nu iau însă în calcul un aspect: costurile de închiriere includ asigurarea RCA, rovinieta și serviciile de asistență rutieră, iar reviziile și reparațiile nu mai reprezintă grija șoferului, cum se întâmplă în cazul unei mașini personale.

În fapt, raportul preț-calitate este unul chiar avantajos atunci când vine vorba de închirierile auto. Ca simplu exemplu ce demontează prejudecata anterioară, tarifele la RINO Rent a Car încep de la suma modică de 13 euro/zi.

Având în vedere toate aceste avantaje, devine evident de ce domeniul închirierilor auto continuă să prospere. Pentru mai multe detalii, informații și avantaje, cei interesați de serviciile de rent a car pot să acceseze site-ul www.rino-rent-a-car.ro.

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă