Încurajările de care ai nevoie astăzi, în funcţie de zodia ta

Încurajările de care ai nevoie astăzi, în funcţie de zodia ta

Fiecare dintre noi avem nevoie de un imbold din când în când, atunci când poate lucrurile nu merg exact cum ne-am dorit. Totuși sfaturile de care avem nevoie sunt strâns legate de caracterul și temperamentul nostru.

Rl online 0 comentarii

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Vei trece de toate astea! Aceste stres nu va dura pentru totdeauna! Această situaţie este doar temporară! În câteva luni, această durere va deveni o amintire!

Acestea sunt încurajările de care ai nevoie din partea celor din jur. Ai nevoie de garanţia că traversezi doar o perioadă proastă.

Taur ( 21 aprilie - 21 mai)

În acest moment, lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori, dar vei fi surprinsă. Vei realiza lucruri mari. Vei continua să faci paşi importanţă către viaţa de vis pentru ţi-ai dorit-o întotdeauna. Eşti mai aproape decât crezi!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu te răzbuni încercând să îi impresionezi pe cei din jur cu faptul că ai ajuns atât de departe fără ajutorul lor. Răzbună-te învăţând să te iubeşti pe tine însăţi. Trăieşte-ţi cât mai frumos viaţa şi bucură-te de tot ce ai fără să îţi pese dacă alţii observă sau nu.

Rac ( 22 iunie- 21 iulie)

Meriţi să fii fericită. Nu permite nimănui să îţi spună contrariul. Ai o inimă blândă şi o bunătate care rar mai sunt întâlnite în zilele noastre. Oricine ar fi norocos să petreacă o seară cu tine, să nu mai vorbim de o viaţă alături de tine.

Leu (22 iulie - 22 august)

În cele din urmă, toate eforturile tale vor fi răsplătite. Nu faci ce faci degeaba. Vei culege, într-un final, roadele muncii tale, însă trebuie să ai răbdare şi să aştepţi puţin mai mult timp.

Răbdarea este cheia acum, fără ea nu vei reuşi să primeşti ceea ce meriţi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu lăsa ca orice eşec sentimental să te facă să renunţi la iubire. Nu lăsa dezămăgirile să te convingă să renunţi la visurile tale. Nu lăsa o zi proastă să te facă să crezi că toată viaţa ta va fi aşa.

Trebuie să fii mai optimistă şi să încerci să vezi mai des partea plină a paharului.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Meriţi să fii iubită, meriţi să ai o relaţie frumoasă. Meriţi să ţi se răspundă la mesaje şi la gesturile tale afectuoase. Oricine te face să te îndoieşti de asta nu e demn de nicio altă secundă din viaţa ta.

Tu trebui să înveţi că nu oricine merită timpul tău.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu mai eşti aceeaşi persoană care ai fost odată. Te-ai schimbat. Ai crescut, ai evoluat, ai înflorit. Aşa că nu te îngrijora de ceea ce ai făcut în trecit şi concentrează-te asupta viitorului pe care îl construieşti pentru tine însăţi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Nu mai cere atât de mult de la tine. Nu te mai vinde atât de ieftin. Nu te mai gândi că eşti o povară, pentru că nimeni altcineva nu te priveşte aşa. Opinia ta depsre tine este părtinitoare, nedreaptă şi nesănătoasă.

Încetează din a mai da atât vina pe tine şi din a te subaprecia.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ar trebui să fii mândră de tine pentru tot ceea ce ai obţinut până acum, fără a fi frustată pentru acele câteva lucruri pe care nu ai reuşit încă să le duci la bun sfârşit. Nu aştepta prea mult de la tine şi nu cere mai mult decât poţi de la tine. Te descurci foarte bine aşa.

Renunţă la dorinţa de a fi perfectă tot timpul, pentru că e imposibil, iar asta nu îţi va aduce decât dezamăgiri.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti mai puternică decât realizezi. Eşti mult mai capabilă decât ai ajuns să crezi. Te descurci mai bine decât crezi că e posibil. Dacă reuşeşti să te priveşti obiectiv, îţi vei da seama de asta.

Trebuie să ai mai multă încredere în tine şi în forţele tale. Eşti capabilă de multe, însă îţi sabotezi singură realizările şi nu te bucuri de ele aşa cum ar trebui.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Nu te vei simţi mereu pierdută. Nu o să te simţi întotdeauna singură. Vei descoperi ce îţi doreşti de la această lume şi atunci vei ştii cum să obţii totul.

Chiar dacă nu ştii ce vrei de la viaţă acum, asta nu înseamnă că nu vei descoperi niciodată.

Comentarii

loading...