9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleÎndrăgitele personaje din desene animate, în carne și oase chiar la copii...

Îndrăgitele personaje din desene animate, în carne și oase chiar la copii acasă!

Se apropie ziua micuțului sau micuței? Un cadou bucură orice copil, chiar dacă este este oferit fără nici o ocazie sau oferit în cadrul unei petreceri. Dacă vorbim de petreceri, copiilor le plac petrecerile colorate, pline de energie, animate de eroii preferați din desenele animate. Baloanele din folie cu personaje transformă petrecerea într-una reușită, în care și copilul sărbătorit, dar și copiii invitați se simt foarte bine împreună!

 

 

Baloane folie cu ursuleți pentru fete și băieți

Unicornii, Prințesa Sophia, Baby Minnie, Hello Kitty, Masha, Lool și Frozen sunt personaje din desene animate care se pot regăsi ca baloane folie în mediul online, la prețuri foarte ușor accesibile și ușor de obținut. Așadar, fără efort se poate decora casa sau curtea cu baloane care înfățișează personajul preferat de desene animate.

Alături de baloanele folie cu Minnie, spre exemplu, vor fi cumpărate și pahare, farfurii și alte accesorii de petrecere tot cu Minnie! O fetiță care iubește acest personaj de desene animate va fi foarte fericită dacă ziua ei de naștere va fi sărbătorită cu familia, copiii cu care se joacă și cu Minnie! Mai ales dacă rochița micuței sărbătorite este tot cu model Minnie!

Băieții îl preferă pe ursulețul Winnie? Vor Eroi în pijamale? Se amuză la Minioni sau vor acțiune,  adică pe Spiderman, Cars sau Fulger McQueen? Și pe Mickey Mouse de l-ar vrea, i se poate da un balon la petrecerea aniversară! Toate aceste baloane făcute din folie se pot consulta cu lupa online înainte de adăugarea în coș și de plasarea efectivă a comenzii. 

Baloanele din folie pe care SmartBalon le are în ofertă se recomandă să fie umflate cu heliu, pentru ca acestea să poată fi prezente pe toată durata petrecerii și nu să ajungă cu fața în jos prea devreme și să strice astfel fotografiile făcute sau să umbrească strălucirea și candoarea petrecerii.

De unde heliu? Tot acest magazin online, SmartBalon, vine în întâmpinarea părinților organizatori cu butelii cu heliu care pot fi comandate odată cu baloanele folie.

 

 

Personajele din desene ajung pe viu la petrecere!

Nu neagă nimeni că poate o mascotă prezentă pe viu va face momentul de neuitat, dar un actor care să vină cu costumul la o petrecere privată va cere un onorariu substanțial, așa că soluția la îndemână pentru a crea o bucurie similară scumpei fete sau scumpului băiat este pregătirea decorului de petrecere cu baloane folie personaje din desenul (sau desenele) animat(e) preferat(e).

Și așa pot fi prezente în carne și oase personajele preferate din desene!

A apela la un spațiu de petrecere pentru a aniversa acolo ziua de naștere a copilașului s-ar putea să nu fie o idee bună în cazul în care fie nu este buget suficient, fie copilul se simte cel mai bine acasă și nu prea îi plac locurile străine sau oamenii străini. Uneori, nu te poți simți relaxat cu tot felul de străini preocupându-se de distracția ta, nu?

Părinții pot face și singuri o petrecere care să îi bucure nespus pe copiii lor. Îngăduitori să fie cu eventualele stricăciuni aduse în living și pe hol, de la jocurile și zbengulala specifice vârstei sărbătoritului/ sărbătoritei și copiilor care petrec alături de el/ea.

În fine: petrecere plăcută și la mulți ani fericiți!  

Cele mai citite
00:00:32

Rishi Sunak a anunțat sprijin suplimentar pentru Ucraina în cadrul vizitei sale în Polonia

Liderul britanic Rishi Sunak a sosit marți la Varșovia pentru discuții cu premierul polonez Donald Tusk și cu șeful NATO Jens Stoltenberg, care se...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

Parlamentul European consideră exploatarea maternităţii surogat o eurocrimă

Noua directivă împotriva traficului de fiinţe umane şi a protecţiei victimelor acoperă şi căsătoriile forţate şi adopţiile ilegale, potrivit actualitate.org. Parlamentul European: exploatarea maternităţii surogat...
Ultima oră
Pe aceeași temă