9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleInes a cucerit un fotbalist de la City

Ines a cucerit un fotbalist de la City

Se pare că dragostea celor doi s-a născut și a înflorit în timpul carantinei provocate de coronavirus, pe care au petrecut-o cu niște prieteni comuni într-o casă de lângă Lisabona.

Frumoasa Ines, a cărei soră a reprezentat Portugalia la Miss Global 2017, și-a rezumat anul pe rețelele de socializare postând o singură fotografie alături de Bernardo Silva, sub care a scris: „Cel mai bun lucru din 2020”. Iar fotbalistul a răspuns imediat, postând o inimă la comentariul ei.

Fotografia fotomodelului a venit după ce jucătorul în vârstă de 26 de ani a publicat o imagine de la cina intimă a celebrului cuplu, ambii fiind îmbrăcați în trening și șosete. Acest lucru pare să confirme că cei doi locuiesc împreună în Manchester.

De altfel, fotbalistul a declarat public în luna mai că și-a găsit din nou dragostea, pentru prima dată după despărțirea de modelul francez Alicia Verrando. Iar Ines a dezvăluit relația publicului online, postând imagini cu mijlocașul de pe o plajă însorită.

De atunci, viața celor doi pare a fi o vacanță continuă, cuplul călătorind des în locuri exotice, cea mai recentă excursie fiind în paradisul insulei Formentera, lângă Ibiza.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă