11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleInfaptuirea unei cereri perfecte in casatorie

Infaptuirea unei cereri perfecte in casatorie

Cererea in casatorie este un moment foarte special in viata unui cuplu, fiind considerat un eveniment despre care vei povesti cu drag familiei, prietenilor si in cele din urma copiilor si chiar nepotilor. Fiecare femeie viseaza la acest moment incarcat de magie cand va fi ceruta de sotie, in timp ce barbatii traiesc cu spaima de a face fata emotiilor si de a-si surprinde iubita pana la capat cu un moment absolut special.

Transformarea unei cereri in casatorie intr-un moment special si plin de emotie poate cantari substantial de mult in evolutia fireasca a unei relatii. Acest lucru trebuie realizat in asa fel incat sa nu existe riscul de a se crea un mic dezastru, sau mai rau de atat, chiar, o ignorare a mesajului pe motiv ca partenera va crede ca are loc doar o simpla gluma.

Paradoxal este ca desi, femeile sunt cele care se bucura cel mai mult de acest moment, misiunea cea mai dificila pica tocmai pe umerii partenerului care isi va petrece mai multe nopti cu gandul la un discurs deosebit prin care sa isi cucereasca iubita si sa o faca sa spuna mult asteptatul raspuns afirmativ.

Pentru ca momentul sa fie intr-adevar unic si sa o surprinda placut pe viitoarea logodnica sunt anumite etape care trebuie indeplinite cu succes.

Tema

In cazul unei cereri in casatorie, tema nu are aceeasi semnificatie pe care o folosim la carnavale sau petreceri, este vorba, mai degraba de atmosfera idilica ce este creata si elementul cheie ce defineste momentul. Tema cererii impune un scenariu bine gandit si realizat in functie de personalitatea iubitei sau raportat la povestea de cuplu. Un clasic veritabil in materie de cereri in casatorie este constituit de o cina romantica, de exemplu, o cerere mai spontana ar putea fi in timpul unei plimbari daca vorbim de o femeie careia nu ii place sa fie creat spectacol in jurul ei. Calatoriile in locatii exotice pot ajuta la creearea unui moment feeric, de asemenea, daca vorbim de o femeie pasionata de excursii si culturi diverse.

Locatia

Indiferent de tema care completeaza acest eveniment, locatia trebuie sa fie una corect aleasa si care sa o fascineze pe partenera. O indicatie ideala ar putea fi un loc specific relatiei, respectiv cel in care s-au cunoscut cei doi, unde a avut loc primul sarut sau unul care are o semnificatie afectiva importanta pentru oricare dintre parteneri. Originalitatea are un rol foarte important in acest sens deoarece e cel mai recomandat sa nu se urmareasca anumite tipare care au mai fost vazute la alte cupluri si care, in fond sa nu se potriveasca deloc persoanelor in cauza.

Aliatii

Conceptul modern de cereri in casatorie impune un scenariu mai complex in care este necesara o prezenta mai mare. Putem vorbi de prieteni care vor ajuta la realizarea unei surprize uriase, cum este o petrecere, o agentie de publicitate pentru un billboard, la vecini pentru creearea unui mesaj urias pe bloc sau multe alte idei asemenea. Ideile acestea nu se aplica in fiecare relatie, unii prefera discretia si opteaza pentru un moment mai intim, insa chiar si asa este necesar ajutorul din partea apropiatilor pentru a dobandi mai multe sugestii despre alegerea inelului sau alte detalii asemenea.

Inelul

Inelul de logodna este, probabil, cea mai dificila alegere pentru ca pretentiile pot fi mari, iar varietatea de optiuni foarte larga. Culoarea aurului, tipul de piatra, complexitatea modelului, dimensiunea corecta si multe altele sunt intrebarile ce il macina pe barbatul in cauza. Raspunsul la ele ar trebui gasit foarte simplu deorece ele depind in totalitate de personalitatea iubitei.

Asadar, in functie de detaliile ce sunt cunoscute exact cu privire la individualitatea ei, dar mai ales a stilului pe care il adopta in materie de bijuterii si accesorii, e foarte usor de concluzionat asupra unei alegeri. Site-ul www.diamag.ro intampina doritorii cu o colectie bogata si eleganta de inele de logodna sub toate formele care incanta ochii oricarei femei.

Crescute cu povestile si filmele cu printese care traiesc fericite alaturi de print pana la adanci batraneti, feneile isi imagineaza diverse idei prin care partenerul va ingenuchia in fata lor si le va rosti celebra intrebare. Din acest motiv, asteptarile pot fi foarte mari, astfel ca misiunea viitorului mire este una cu atat mai solicitanta pentru a nu spulbera sperantele deosebite ale partenerei.

Cele mai citite

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....
Ultima oră
Pe aceeași temă