21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleIngrediente pentru o petrecere a burlacilor de neuitat

Ingrediente pentru o petrecere a burlacilor de neuitat

In astfel de cazuri, ultima noapte de burlacie merita sa fie petrecuta cat mai unic. Gasca prietenilor foarte apropiati organizeaza pentru viitorul mire sau viitoarea mireasa o petrecere surpriza, iar locatia trebuie sa fie una ofertanta.

 

Locatiile ideale pentru petrecerea burlacilor

Bucurestiul este o destinatie ideala pentru petrecerile burlacilor, pentru ca ofera nenumarate locatii si moduri de a te distra la maxim. Nici nu e de mirare ca, in zone precum Centrul vechi, strazile, barurile sau cluburile abunda de astfel de grupuri ce marcheaza intr-un mod zgomotos finalul burlaciei cuiva. Inclusiv strainii aleg Capitala Romaniei pentru petrecerile burlacilor, pentru ca stiu ca distractia este asigurata. Pentru cei mai indrazneti dintre barbatii care se despart de burlacie o seara la salon de masaj erotic – este garantia ca vor avea parte de o experienta unica si de un masaj realizat cu mult profesionalism. Mon Amour este un salon de masaj erotic conceput pentru experiente intense si senzatii de neuitat (exact ceea ce isi doreste orice barbat de la o petrecere a burlacilor).

Sunt multe saloane de masaj erotic in Bucuresti, dar notorietatea Mon Amour reflecta pasiunea cu care s-a construit acest salon si experientele memorabile care ii determina pe clienti sa revina si sa recomande acest loc. Intregul concept al salonului pune accent pe modul in care sunt tratati clientii: cu respect si atitudine profesionista. Burlac sau nu, daca nu ati mai avut parte de experienta unui masaj erotic, in Bucuresti aveti posibilitatea sa descoperiti serviciile pe care aceste saloane de masaj le pun la dispozitia clientilor (o lista cu preturi masaje de relaxare completa gasiti pe site).

Un alt punct pe harta, in special in sezonul estival, este Constanta. Unul dintre cele cele mai vechi orase atestate de pe teritoriul Romaniei, o atractie pentru iubitorii de mare, nisip si soare, aceasta locatie este ideala pentru o petrecere a burlacilor. Cele mai reusite petreceri sunt cele organizate la malul marii, asadar luati in considerare o astfel de locatie, daca doriti sa petreceti in stil ’’wild’’. Atmosfera litoralului va garanteaza o petrecere de neuitat – experienta pe care tu si prietenii tai o s-o tineti minte toata viata!

Si daca plaja, nisipul sau marea nu sunt o optiune viabila, un oras de munte, cu un farmec aparte este de luat in calcul. Vizitat in orice perioada a anului, Brasovul reprezinta, in special pentru domnii pasionati de sporturile de iarna, cea mai buna alegere pentru a petrece timpul alaturi de gasca de prieteni, la o petrecere a burlacilor. Schiatul pe partiile din Poiana Brasov este o activitate foarte apreciata de catre barbati, deoarece este adrenalina pura! Vin fiert si mancaruri traditionale la Sura Dacilor, petreceri zgomotoase in cluburile stilate din oras sau o poza de grup in Piata Sfatului pot intra cu usurinta pe lista unei petreceri reusite a burlacilor.
Imaginatia este singura limita pentru o astfel de petrecere, avand in vedere ca Romania are multe alte orase care pot gazdui cu succes un astfel de eveniment destinat burlacilor, fie ca este vorba deIasi, Cluj, Sibiu sau Timisoara.

 

Organizarea unei astfel de petreceri

Organizarea unei petreceri a burlacilor nu este o sarcina usoara. Locatia, surprizele pregatite, bugetul avut la dispozitie, totul influenteaza amintirile pe care viitorul mire sau viitoarea mireasa o sa le pastreze si despre care o sa povesteasca. De multe ori prietenii cei mai buni se ocupa de organizare pentru ca il cunosc cel mai bine pe burlac si pot sa anticipeze ce isi doreste pentru un astfel de eveniment. Ofertele sunt nenumarate si, din fericire, se pot adapta bugetului avut la dispozitie.

Daca burlacul nu este adeptul petrecerilor extravagante, atunci se poate opta pentru o iesire cu baietii. fie intr-un city break in orasul preferat, fie la o iesire pe mare cu iahtul, un salt cu parasuta, o vizita la un salon de masaj, un concert la care canta trupa preferata, o sesiune de paintball si lista poate continua.

 

De ce aleg cuplurile o petrecere a burlacilor / burlacitelor

In primul rand, pentru distractie! Pana la urma, este vorba despre o petrecere, un timp alocat prietenilor, timp in care oamenii se distreaza cum stiu ei mai bine (toate astea pentru a crea amintiri de neuitat). Petrecerea burlacilor este considerat cel mai amuzant eveniment care are loc inainte de nunta, asa ca merita din plin sa profiti de acest lucru. Viitorii miri sunt cei mai incantati de aceasta petrecere, pentru ca au posibilitatea de a se distra grozav inainte de a-si schimba statutul..
Pana la urma, fiecare persoana percepe distractia in alt mod, asadar pentru o petrecere a burlacilor reusita, tineti cont in primul rand de preferintele voastre personale, mai ales in ceea ce priveste locatia, muzica sau activitatile care vrei sa aiba loc. Daca ai stabilit deja aceste aspecte, nu iti ramane decat sa faci o lista de invitati, pe care sa ii contactezi din timp si sa ii pui in tema cu petrecerea, pentru a afla daca sunt sau nu disponibili pentru data aleasa. In cazul in care deja ati pus la punct toate detaliile, nu va ramane decat sa asteptati ziua (sau mai bine zis noaptea) cea mare si sa va distrati cat de mult puteti.

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă