Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum să aveţi un gazon perfect? Octombrie este o lună excelentă pentru înfiinţarea unei peluze

Cum să aveţi un gazon perfect? Octombrie este o lună excelentă pentru înfiinţarea unei peluze

Însămânţarea gazonului, octombrie este o lună bună

În primul rând îndepărtaţi buruienile, pietrele şi tot ceea ce nu are ce căuta pe acel teren, apoi săpaţi cu vigoare, cât mai adânc cu putinţă şi mărunţiţi zdravăn pământul

Ion Diamandi 0 comentarii

După ce-l greblaţi şi nivelaţi bine, adăugaţi şi ceva nisip şi tasaţi pământul. Sămânţa se împrăştie cât mai uniform cu putinţă, minim la densitatea recomandată pe ambalaj într-o zi lipsită de vânt. Când terminaţi, udaţi bine, cu o ploaie foarte fină, şi faceţi asta zilnic, în următoarele două săptămâni! Regula este ca pământul să nu se usuce niciodată.
 

Comentarii

loading...