11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleInstagram permite postarea conţinutului pe mai multe conturi

Instagram permite postarea conţinutului pe mai multe conturi

Remarcată de mai mulţi utilizatori şi ulterior confirmată de Instagram, noua facilitate poate avea rolul de a veni în sprijinul brandurilor dar, totodată, poate încuraja şi spamul.

Noua opţiune a fost integrată în pagina de publicare şi este cât se poate de simplu de folosit. După ce completează descrierea şi eventualele tag-uri, utilizatorul poate bifa conturile pe care să fie postat conţinutul, chiar înainte de a apăsa butonul de publicare.

Pentru a putea publica pe mai multe conturi simultan, utilizatorul trebuie să fie logat deja pe conturile respective.

Posibilitatea postării aceleiaşi imagini sau filmări pe mai multe conturi ar putea fi considerată utilă de branduri sau de cei care care gestionează mai multe conturi de business şi pot acum să publice mai multe posturi într-o singură acţiune.

Însă, noua opţiune, care cu siguranţă va fi folosită şi abuziv de o parte a utilizatorilor, ar putea afecta calitatea conţinutului din feed şi ar putea aduce conţinut duplicat în acesta.

Noua opţiune va deveni disponibilă utilizatorilor de iOS pe parcursul următoarelor săptămâni. Oficialii Instagram nu au anunţat când va fi implementată aceasta şi pe Android.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă