Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Workspace Studio, distribuitor de mobilier de birou orientat către design human –centric și ergonomie,  a realizat în primele 6 luni ale acestui an proiecte în valoare de 2,35 mil. Euro

Workspace Studio, distribuitor de mobilier de birou orientat către design human –centric și ergonomie, a realizat în primele 6 luni ale acestui an proiecte în valoare de 2,35 mil. Euro

Interes sporit pentru soluţii de mobilier de birou orientat către design human–centric

Principalii factorii care au determinat dinamica pozitivă sunt creșterea interesului companiilor pentru ergonomie și soluții acustice, alături de intensificarea competiției pe piața muncii, care determină tot mai mulți angajatori să investească în birouri cu design atractiv

Ion Diamandi 0 comentarii

Ergonomia și sustenabilitatea mobilierului de birou sunt printre cele mai căutate caracteristici la produsele de mobilier, iar portofoliul nostru este construit cu focus pe mobilier de înaltă calitate și ergonimie. Mai mult ca oricând, clienții noștri sunt interesați de beneficii precum wellbeing, sănătate și creșterea productivității printr-un design al birourilor integrat, la cheie, centrat pe activitatea umană.

Horațiu–Alexandru Didea

Este o tendință remarcată la nivel internațional încă de acum câtiva ani, însă adopția acesteia în România se simte puternic începând cu 2017, în special în segmentul IT, de unde provin 80% dintre clienții noștri – declară Horațiu–Alexandru Didea, Managing Partner al Workspace Studio.

Cele mai vândute produse sunt Herman Miller

Vânzările de mobilă Herman Miller (Workspace Studio este Dealer Partner Autorizat unic în România al Herman Miller)  au reprezentat 30% din totalul din primul semestru. Scaunele Herman Miller, în principal Aeron și Sayl, sunt cele mai vândute produse ale Workspaces Studio în perioada menționată.

 Workspace Studio - sacune aeron

Herman Miller este brandul ales pentru mobilier ergonomic în 30-35% dintre proiectele pe care le-am realizat în prima jumătate a anului. De altfel, scaunul reprezintă probabil cea mai importantă piesă din mobilierul de birou. Dacă scaunul este de calitate și are un design ergonomic, dezvoltat astfel încât să se adapteze mișcărilor și fiecărei conformații corporale, atunci postul de lucru poate fi unul confortabil, indiferent de design-ul ales. Iar din această perspectivă, brandul Herman Miller este nr. 1 mondial, cu investiții permanente în cercetare și dezvoltare ­–adaugă Horațiu –Alexandru Didea.  

Workspace Studio, scaune Sayl (Herman Miller)

Timișoara, vedeta primelor șase luni

În timp ce în București se dezvoltă în continuare peste 90% dintre proiectele de amenajare cu mobilier ergonomic de la Workspaces Studio, Timișoara este orașul cu cea mai dinamică evoluție în acest an.

Companiile din Timișoara manifestă un interes crescut față de soluțiile de amenajări ergonomice pentru birou, datorită dezvoltării stocului de spații comerciale și birouri din ultimii ani. Clujul, care se remarca anul trecut, a încetinit dezvoltarea din această perspectivă –mai spune Horațiu–Alexandru Didea.

 Creștere de 15-20%, în 2018

Pentru acest an, Workspaces Studio prognozează o cifra de afaceri de peste 4.5 milioane de euro, în creștere cu minimum 15% față de 2017.

Scaun sayl

Anul trecut compania a înregistrat o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, cu 60% mai mare față de 2016, pe fondul evoluției pozitive a segmentului IT și orientarea companiilor din acest sector către soluții ergonomice de înaltă calitate (scaune, birouri electrice, soluții acustice).

 

 

 

Comentarii

loading...