14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleIubita lui Alexander Zverev are origini românești

Iubita lui Alexander Zverev are origini românești

Alexander Zverev, noua stea a tenisului german, are o nouă iubită, după ce în urmă cu câteva luni s-a despărţit de Olga Sharipova. Numărul 7 mondial a reuşit să o cucerească pe Brenda Patea, un model german care are origini româneşti.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani s-a cuplat cu Brenda, care este în plină ascensiune în lumea modelingului. Se pare că relația dintre cei doi a început în „orașul iubirii”, la Paris, în timpul turneului de la Roland Garros.

De curând, cei doi și-au luat o scurtă vacanță și au fost surprinşi la un hotel din Acapulco. Zverev şi Patea au fost fotografiaţi într-un moment de trandreţe, când se sărutau pasional pe terasa hotelului.

Brenda a recunoscut oficial relaţia în cadrul unui interviu pe care l-a acordat celor de la RTL. Printre altele, tânăra de 1.83 metri a declarat că a fost bucuroasă că Zverev măsoară 1.98 metri, în condiţiile în care cei mai mulţi băieţi au sub înălţimea ei.

În vârstă de 26 de ani, Brenda Patea este născută la Berlin, dar are origini românești și a participat la concursul „Next Top Model”, devenind apoi un adevărat star pe rețelele de socializare.

Cele mai citite

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă