10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleIubita lui Cristiano Ronaldo intră în afaceri

Iubita lui Cristiano Ronaldo intră în afaceri

Tânăra de 26 de ani a făcut anunțul pentru cei 23,1 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, însă nu a precizat când produsele vor fi disponibile pentru cumpărare.

Așa cum și-a obișnuit fanii virtuali, frumoasa brunetă a postat trei fotografii, în care apărea îmbrăcată într-un trening de culoare nud, cu o imagine pitorească a orașului Torino în fundal.

Intitulând postarea „În curând, OM by G”, Georgina a dezvăluit astfel numele colecției viitoare. Iberica nu este străină de industria modei, deoarece atunci când l-a cucerit pe Ronaldo lucra ca asistentă de vânzări la un magazin Gucci din Madrid.

Anunțul lansării a fost primit cu entuziasm de către internauți, Georgina fiind asaltată cu mesaje de susținere, inclusiv de la sora fostului portar de la Arsenal, David Ospina: „Ce drăguț! Daaaa, vreau!” Unul dintre fani a scris: „Aștept cu nerăbdare și emoție acel moment”. Aceasta speră că propria colecție de haine va avea un succes la fel de mare ca cea a lui Ronaldo, întrucât linia sa „CR7” continuă să crească.

Și dacă e să ne luăm după relațiile sus-puse pe care le are, Georgina s-ar putea să dea lovitura! În urmă cu o lună, ea a dezvăluit că a primit o felicitare de Crăciun de la fosta regină a Spaniei. Impresionată peste măsură, ea a postat pe social media o fotografie a ilustrației, care a venit cu un salut personalizat semnat de mama actualului rege al Spaniei.

Chiar dacă acum un deceniu câștiga doar 9,50 lire pe oră ca bonă pentru o familie din Bristol, în prezent Georgina duce o viață de lux alături de Ronaldo, care îi oferă un buget lunar de cumpărături de 100.000 de euro.

 

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă