17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleIzabel Goulart, noua cucerire a lui Neymar?

Izabel Goulart, noua cucerire a lui Neymar?

După ce i-a furat iubita celebrului interpret columbian Maluma, Neymar este gata să dea o nouă lovitură pe plan sentimental și vrea să repete schema și cu logodnica unui fost coleg de la PSG.

Cunoscut pentru viața sa extrasportivă foarte agitată, superstarul brazilian al celor de la PSG se află în centrul unui nou scandal. Potrivit presei din Italia, Neymar intenționează să îi „sufle” logodnica și lui Kevin Trapp, fostul său coechipier de la Paris, transferat între timp la formația germană Eintracht Frankfurt.

Trapp formează un cuplu, încă din 2015, cu modelul Izabel Goulart, iar neamțul se pare ca ar fi cerut-o deja în căsătorie pe frumoasa braziliancă. Cu toate acestea, presa de scandal speculează că Izabel ar fi căzut sub vrăjile „magicianului” Neymar, care dovedește că este priceput la jonglerii și în afara terenului de joc.

Cei doi au fost văzuți împreună în St. Louis, chiar înainte de startul pandemiei de coronavirus, iar toate zvonurile sunt alimentate de faptul că modelul brazilian și portarul german nu au petrecut împreună carantina.

În vârstă de 35 de ani, Izabel Goulart este unul dintre cele mai cunoscute modele. De-a lungul timpului, și-a încântat admiratorii cu pictoriale pentru Victoria’s Secret, Armani sau revista Sports Illustrated. Frumoasa șatenă are succes și pe Instagram, acolo unde este urmărită de peste 4,6 milioane de oameni.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă