Jennifer Lopez și Ben Affleck: dragoste confirmată cu un sărut!

Jennifer Lopez și Ben Affleck: dragoste confirmată cu un sărut!

Jennifer Lopez și Ben Affleck își confirmă relația într-un mod inedit! La 17 ani de la despărțire, cei doi au hotărât să ofere o nouă șansă iubirii și nu se mai ascund de nimeni.

Bianca Ion 0 comentarii

Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să nu se mai ascundă! Cei doi și-au reluat povestea de dragoste la 17 ani de la despărțire și la doar două luni de când Jennifer a pus capăt logodnei cu Alex Rodriguez.

Se pare că au fost mai hotărâți ca niciodată! Conform surselor apropiate celor doi citate de presa internațională atât Jennifer, cât și Ben aveau de gând să își confirme oficial relația, însă paparazzi le-au luat-o înainte. Cu toate acestea noul cuplu a găsit o modalitate de a confirma oficial că sunt din nou împreună: printr-un sărut pasional! J. Lo și Ben au fost suprinși duminică, 13 iunie, de paparazzi sărutându-se pe terasa unui restaurant din Malibu.

Chiar dacă au mai fost văzuți împreună pe străzile din Los Angeles este pentru prima oară când aceștia sunt surprinși sărutându-se. Aceștia participau la un eveniment de familie, cea dea 50-a aniversare a surorii artistei, Lynda. În plus, lângă cei doi în timpul sărutului, se aflau și copiii lui Jennifer Lopez, Max și Emme, care se pare că au deja o relație foarte frumoasă cu noul partener al lui Jennifer. Fiul artistei a relaționat cu Ben și chiar la scurt timp după ce acesta s-a săturat cu mama sa s-a întreptat către actor cu un telefon pentru a-i arăta un clip amuzant. Toată familia le este alături, dovadă fiind și faptul că Affleck a fost văzut în compania lui Guadalupe Rodriguez, mama lui Jennifer, chiar săptămâna trecută. Aceștia au petrecut timp de calitate în Las Vegas unde s-au distrat copios împreună

: „În trecut, mama lui Jennifer și Ben erau foarte apropiați. Guadalupe îl iubea pe Ben. A fost tristă când nu au reușit să-și rezolve neînțelegerile în urmă cu ani de zile ”, a declarat o sursă pentru People. „Este încântată că sunt din nou împreună.” Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut mult timp împreună în ultimele săptămâni - o mare parte în casa ei din Los Angeles – dar au și călătorit împreună în Montana pentru un weekend romantic.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...