9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleJennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc deja „viitorul” lor împreună

Jennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc deja „viitorul” lor împreună

O sursă apropiată cântăreței, în vârstă de 51 de ani, a declarat pentru publicația PEOPLE că a aceasta sr fi petrecut weekendul trecut în Los Angeles din motive de afaceri, dar și-a dorit să petreacă timp cu Affleck.

„Vor continua să facă naveta între Los Angeles și Miami”, spune sursa. „Sunt foarte fericiți împreună”.

Mai mult, Lopez și Affleck „încep să vorbească încet despre viitor”.

„Aceasta nu este o relație întâmplătoare”, adaugă sursa. „O iau în serios și vor să fie de lungă durată”.

 Întâlnirea cuplului din Los Angeles vine la o săptămână după ce au fost fotografiați împreună la Miami, inclusiv la Anatomy Miami Beach, sala de sport a lui Lopez.

„Se țineau de mână, se îmbrățișau, se sărutau. Nu încercau să ascundă faptul că erau împreună”, a declarat o sursă pentru PEOPLE.

Zvonurile despre relația lui Lopez și Affleck au apărut pentru prima dată la sfârșitul lunii aprilie, când au fost văzuți în afara casei artistei din L.A., după despărțirea de Alex Rodriguez. Cei doi s-au bucurat mai târziu de o scurtă vacanță în Montana, unde au fost fotografiați conducând împreună pe 8 mai.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă