15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleJim Carrey va expune la Los Angeles desenele şi caricaturile sale cu...

Jim Carrey va expune la Los Angeles desenele şi caricaturile sale cu Trump

Galeria Maccarone din oraşul californian informează într-un comunicat trimis presei că expoziţia, intitulată ”IndigNation: Political Cartoons by Jim Carrey, 2016-2018”, îşi va deschide porţile la 13 octombrie şi va rămâne deschisă publicului până la 10 noiembrie.

De când Donald Trump a câştigat alegerile în noiembrie 2016, Jim Carrey, care şi-a demonstrat în numeroase ocazii opoziţia faţă de ideile controversatului magnat, a postat pe reţelele de socializare desene care ilustrează viziunea sa asupra situaţiei politice din SUA.

Michele Maccarone, fondatoarea Galeriei Maccarone, a declarat că arta poate servi ca mijloc de protest pentru creatorul său. “Desenele politice ale lui Jim Carrey sunt un exemplu în acest sens. El desenează în fiecare zi pentru a-şi materializa protestul şi se foloseşte de Twitter pentru a se asigura că un public cât mai amplu vede aceste imagini alături de comentariul său”, a spus ea.

Jim Carrey a fost unul dintre comedianţii cei mai populari de la Hollywood în deceniul 1990 datorită unor filme ca ”Ace Ventura: Pet Detective” şi ”Dumb and Dumber” (ambele din 1994), în care făcea gală de stilul său exagerat marcat prin mimică, gesturi şi glume savuroase.

Ulterior, actorul canadian s-a lansat în stilul dramatic cu roluri memorabile în filme precum ”The Truman Show” (1998), ”Man on the Moon” (1999) şi ”Eternal Sunshine of the Spotless Mind” (2004).

Jim Carrey a reluat recent colaborarea cu Michel Gondry, care a regizat ”Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, la serialul ”Kidding”, lansat în premieră de Showtime la 9 septembrie.

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă