19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleJocurile si Magia Sarbatorilor la Unirea Shopping Center (P)

Jocurile si Magia Sarbatorilor la Unirea Shopping Center (P)

In fiecare zi in perioada 20-23 decembrie, de la ora 16:00 pana la ora 20:00, toti copiii, parintii si bunicii sunt asteptati la etajul 4 in food court, unde echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina va fi responsabila de recreerea atmosferei magice de Craciun. Copiii vor avea ocazia sa fie pictati pe fata in cele mai haioase personaje, sa modeleze baloane si sa confectioneze tot felul de decoratiuni magice de Craciun in cadrul atelierelor creative. De asemenea, vor avea loc si sesiuni de storytelling, unde vor asculta cele mai simpatice povesti, dezvoltand creativitatea copiilor.

In cadrul paradelor muzicieni si actori vor canta si vor defila prin centrul comercial, vor face poze si vor interactiona cu copiii prezenti.

O data cu sezonul festiv, Mos Craciun va sosi special pentru toti copiii in Unirea Shopping Center acordant timp fiecaruia. Astfel, toti copiii impreuna cu adultii sunt invitati sa vina si sa petreaca timp in prezenta magiei, pentru a auzi povestile de Craciun, pentru a juca jocuri si a scrie lista lor de dorinte pentru ziua cea mare.

Pe data de 23 decembrie la ora 17:00, aveti ocazia sa asistati la piesa de teatru ‘’Alice in Christmas Wonderland’’, o poveste care are mesaje pentru toate categoriile de varsta, de la +4 ani.  In cadrul piesei, o veti cunoaste pe Alice, o fetita de 11 ani, care sta toata ziua in casa, jucandu-se cu telefonul. Ea nu mai vede cat de frumoasa este viata si nu mai crede in magia Craciunului sau in Mos Craciun. Astfel, Alice intra intr-o lume fantastica, unde descopera o tara care prin logica ei, este un total nonsens.

 De asemenea, toti vizitatorii vor putea lua o amintire simpatica de la evenimente, sub forma unei fotografii, de forma unui semn de carte magnetic.

 Copiii sunt asteptati in numar cat mai mare in Unirea Shopping Center, pentru a descoperi impreuna jocurile si magia sarbatorilor de iarna!

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă