Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jon Voight va fi sărbătorit în Florida de susţinătorii lui Trump

Jon Voight va fi sărbătorit în Florida de susţinătorii lui Trump

Actorul american Jon Voight va fi omagiat într-o gală care se va desfăşura în februarie anul viitor, la reşedinţa şi clubul privat ale preşedintelui SUA, Donald Trump, pentru a marca al doilea an de mandat prezidenţial, potrivit mass-media locale citate de EFE.

Rl online 0 comentarii

Laureat cu Oscar, Jon Voight este un admirator înfocat al lui Trump şi va fi sărbătorit de grupul de susţinere al preşedintelui, Trumpettes USA, într-o gală ce va avea loc pe 23 februarie, la Mar-a-Lago, în Palm Beach (sudul Floridei) la clubul privat al lui Trump, informează ziarului Palm Beach Post.

Voight, unul dintre protagoniştii serialului ''Ray Donovan'' şi care a devenit celebru datorită rolului său în filmul ''Midnight Cowboy'' (1969), nu s-a pronunţat asupra evenimentului a cărui tematică este chiar Vestul Sălbatic şi pentru care s-au vândut deja toate biletele.

Nu s-a informat nici dacă preşedintele va participa la gală.

Donald Trump şi-a luat câteva zile libere cu prilejul Zilei Recunoştinţei (Thanksgiving Day) şi se odihneşte la Palm Beach Post, unde a vizitat mai multe cluburi de golf pe care le deţine în această localitate balneară şi a jucat chiar o partidă în compania legendarului jucător de golf Jack Nicklaus.

Comentarii

loading...