11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleJurnalistul Marius Pancu a anunțat că părăsește Digi24

Jurnalistul Marius Pancu a anunțat că părăsește Digi24

„Nu vreau să devin emoțional, dar vă mulțumesc că ați fost cu mine în ăștia 10 ani… de la primul breaking news (care a fost o deraiere de tramvai 41) la toate atentatele teroriste, căderile de guverne și de meteoriți, la toate interviurile: de la fețe regale, la artiști, scriitori și politicieni – toate realizate cu aceeași intransigență și opoziție indiferent de personajul din fața mea, tocmai pentru că știam că acasă am susținerea voastră. 

Le mulțumesc și colegilor care m-au suportat, deși nu e totdeauna ușor – toată zbaterea a fost pentru că mi-am dorit ca produsul nostru să iasa excepțional, nu pentru ca aș fi avut vreo doagă lipsa sau vreo miză personală”, a scris Marius Pancu pe contul lui de Facebook.

Marius Pancu pleacă la Antena 1

O mutare neașteptată, la fel ca și anunțul, Marius Pancu a dorit să specifice tot în mediul online că nu va părăsi televiziunea și că îl vom putea urmări în continuare la un post concurent: 

„Nu e nimic picant la mijlloc, știu că veți întreba. Sunt doar straturi de viață suprapuse. Și căsnicii în urma cărora rămânem prieteni atunci când le-am atins limitele și le-am trăit poveștile. Ne revedem curând în echipa Observator. Cum mă știți, cu același aplomb, cu aceleași interviuri intransigente.”

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
Ultima oră
Pe aceeași temă