14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleJustin Bieber a confirmat logodna sa cu modelul Hailey Baldwin

Justin Bieber a confirmat logodna sa cu modelul Hailey Baldwin

Luni seară, artistul în vârstă de 24 de ani a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie ce îl arată alături de Hailey Baldwin, însoţită de un mesaj amplu, în care starul pop îşi declară dragostea pentru iubita sa.

“Hailey, sunt atât de îndrăgostit de orice are legătură cu tine! Atât de angajat să îmi petrec viaţa cunoscându-te în cel mai mic detaliu, iubindu-te cu răbdare şi bunătate”, a scris Justin Bieber pe Instagram.

TMZ, un site dedicat celebrităţilor, a relatat duminică că Justin Bieber şi iubita lui s-au logodit după ce artistul a cerut-o în căsătorie în seara precedentă, în timpul unei vacanţe în Bahamas.

Informaţiile apărute pe site-ul american s-au bazat pe surse anonime şi pe interpretarea unor mesaje publicate de părinţii lui Justin Bieber pe reţelele de socializare.

Anunţul starului a fost urmat de un mesaj pe Twitter (“tweet”) în care Hailey Baldwin a precizat că “niciun cuvânt nu poate exprima recunoştinţa” sa pentru ceea ce i se întâmplă în viaţă în această perioadă.

“Nu sunt sigură că lucrurile pe care le-am făcut până acum în viaţă merită o astfel de fericire, dar sunt atât de recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a dat o persoană atât de incredibilă cu care să îmi împart viaţa”, a scris tânăra în vârstă de 21 de ani.

Referinţa religioasă din postarea lui Hailey Baldwin aminteşte de cele folosite de Justin Bieber într-un mesaj de pe Instagram, în care artistul a subliniat credinţa lui creştină şi a citat din Proverbele lui Solomon din Vechiul Testament.

Hailey Baldwin, una dintre cele două fiice ale actorului Stephen Baldwin, a început o relaţie cu Justin Bieber în luna mai, după ce starul pop s-a despărţit de actriţa Selena Gomez.

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...
Ultima oră
Pe aceeași temă