9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleKarolina s-a dezbrăcat de inhibiții

Karolina s-a dezbrăcat de inhibiții

Medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, Sevastyanova s-a relaxat sub soare și s-a lăsat surprinsă de obiectivul foto purtând mai puține haine decât de obicei. Gimnasta stătea întinsă pe un șezlong într-un bikini minuscul și fără sutien, iar titlul fotografiei era „amintiri”.

Karolina a fost asaltată imediat de laude, urmăritorii ei comentând că este „cea mai superbă” din social media. Aceștia i-au admirat și fizicul atletic și ferm, iar sportiva le-a răspuns cu admirație reciprocă, mulțumindu-le pentru comentarii.

Născută la Kiev, Sevastyanova s-a retras în glorie după Jocurile Olimpice din 2012, la care ea și colegele din echipa Rusiei – Uliana Donskova, Anastasia Bliznyuk, Alina Makarenko, Anastasia Nazarenko și Ksenia Dudkina – au câștigat aurul. Bruneta mai are în palmares două medalii de aur la campionatul european din Rusia și încă una la Jocurile Olimpice de Tineret.

Karolina și-a câștigat reputația de divă sexy încă de la vârsta de 19 ani, când a apărut pe coperta revistei pentru bărbați Maxim.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă