16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleKate Middleton, omagiu adus Reginei la funeraliile prințului Philip

Kate Middleton, omagiu adus Reginei la funeraliile prințului Philip

Există o semnificație profundă a bijuteriilor purtate de Kate Middleton în timpul înmormântării prințului Philip.

Ducesa de Cambridge a purtat un colier și o pereche de cercei care au legături speciale cu regina Elisabeta și soțul ei de 73 de ani.

Kate, în vârstă de 39 de ani, a purtat colierul de perle japonez Pearl’s Four Row, pe care l-a purtat anterior la petrecerea aniversară a 70 de ani de nuntă a reginei și a ducelui de Edinburgh în 2017. Conform presei britanice este un colier împrumutat de regină și Prințesei Diana pentru o vizită de stat în Olanda în 1982.

Kate a purtat, de asemenea, Cerceii de Perle din Bahrain ai Reginei, confecționați din perle dăruite Reginei la nunta sa cu Philip în 1947. Cerceii conțin un diamant mare rotund accesorizați cu un diamant mai mic.

Kate a purtat cerceii în mai multe rânduri în trecut, inclusiv pentru slujba de Ziua Rememorării din 2016, la doar un an după ce monarhul a ales să poarte bijuteriile anul precedent pentru același eveniment.

La fel ca toți invitații prezenți, Kate a purtat și o mască neagră.

După închiderea ceremoniei de o oră, William și prințul Harry, care s-au reunit la înmormântare pentru prima dată în mai bine de un an, au putut fi văzuți mergând și vorbind împreună alături de Kate.

Înainte de a se alătura familiei regale, Kate a participat la Premiul Duke of Edinburgh, un program de dezvoltare a tinerilor fondat de prințul Philip, în timpul petrecut la Colegiul Marlborough.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...
Ultima oră
Pe aceeași temă