Credit Image: © Pool/i-Images via ZUMA Press

Credit Image: © Pool/i-Images via ZUMA Press

Kate Middleton, omagiu adus Reginei la funeraliile prințului Philip

Sâmbătă, 17 aprilie, Kate Middleton, soția prințului William. i-a adus un omagiu emoționant Reginei Elisabeta a II-a, în cea mai dificilă zi, înmormântarea prințului consort Philip.

Bianca Ion 0 comentarii

Există o semnificație profundă a bijuteriilor purtate de Kate Middleton în timpul înmormântării prințului Philip.

Ducesa de Cambridge a purtat un colier și o pereche de cercei care au legături speciale cu regina Elisabeta și soțul ei de 73 de ani.

Kate, în vârstă de 39 de ani, a purtat colierul de perle japonez Pearl's Four Row, pe care l-a purtat anterior la petrecerea aniversară a 70 de ani de nuntă a reginei și a ducelui de Edinburgh în 2017. Conform presei britanice este un colier împrumutat de regină și Prințesei Diana pentru o vizită de stat în Olanda în 1982.

Kate a purtat, de asemenea, Cerceii de Perle din Bahrain ai Reginei, confecționați din perle dăruite Reginei la nunta sa cu Philip în 1947. Cerceii conțin un diamant mare rotund accesorizați cu un diamant mai mic.

Kate a purtat cerceii în mai multe rânduri în trecut, inclusiv pentru slujba de Ziua Rememorării din 2016, la doar un an după ce monarhul a ales să poarte bijuteriile anul precedent pentru același eveniment.

La fel ca toți invitații prezenți, Kate a purtat și o mască neagră.

După închiderea ceremoniei de o oră, William și prințul Harry, care s-au reunit la înmormântare pentru prima dată în mai bine de un an, au putut fi văzuți mergând și vorbind împreună alături de Kate.

Înainte de a se alătura familiei regale, Kate a participat la Premiul Duke of Edinburgh, un program de dezvoltare a tinerilor fondat de prințul Philip, în timpul petrecut la Colegiul Marlborough.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...