10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleKendra Lust face „pressing” la James Rodriguez

Kendra Lust face „pressing” la James Rodriguez

Rețelele de socializare au luat foc, după ce Kendra Lust, o adevărată „veterană” a cinematografiei 18+ i-a transmis jucătorului antrenat de Zinedine Zidane un mesaj cu ocazia zilei de naștere.

Actrița, care a jucat în sute de filme pentru adulți, l-a agățat pe Rodriguez pe social media, în 2018, imediat după ce starul lui Real a divorțat de Daniela Ospina. Cei doi și-au dat cereri de prietenie, iar apoi starleta în vârstă de 41 de ani l-a etichetat pe Rodriguez într-un videoclip cu ea dansând provocator și lasciv într-o sală de fitness. La acea vreme, presa a speculat și a scris că între cei doi ar fi mai mult decât o relație de prietenie virtuală.

„La mulți ani”, a scris Kendra pe contul ei de Twitter, „Sper că ai petrecut bine”. Mii de oameni au reacționat la postare. „Frate, asta e cea mai mare realizare a ta din 2020”, a scris unul dintre fani, în timp ce alții au răspuns cu fotografii cu figurile șocate ale lui Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho.

Rodriguez, care a împlinit 29 de ani, nu i-a răspuns public Kendrei, dar a mulțumit fanilor săi de pe Instagram, nu mai puțini de 46 de milioane, pentru urările primite. Printre acestea s-a numărat și un mesaj din partea golgheterului „LaLiga” și al coechipierului său de la Real Madrid, Karim Benzema.

Actrița XXX este adesea văzută la evenimente sportive majore, cu precădere cele care au legătură cu luptele. Kendra a luat parte la un podcast MMA, Beauty and the Beast, la scurt timp după gala UFC 251, care s-a desfășurat weekend-ul trecut. Starleta a fost invitata lui Julian Marquez, luptător de UFC. Printre altele, aceștia au oferit ascultătorilor sfaturi despre cum să comunice online cu femeile.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă