Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Wikimedia

FOTO: Wikimedia

Kevin Spacey și Steven Seagal scapă de acuzațiile de agresiune sexuală în Los Angeles

Actorii Kevin Spacey, Steven Seagal şi Anthony Anderson nu vor fi puşi sub urmărire la Los Angeles pentru acuzaţii de agresiune sexuală, potrivit unui anunţ făcut de procurorul districtului, relatează News.ro.

Rl online 0 comentarii

În ceea ce priveşte cazurile în care sunt implicaţi Spacey şi Seagal, ele s-au prescris, potrivit autorităţilor. Referitor la Anderson, reclamantul a refuzat să fie interogat de autorităţi.

Spacey a fost acuzat de peste 30 de bărbaţi, în SUA şi străinătate, de agresiune sexuală. Cazul de faţă, din Los Angeles, făcea referire la un incident care ar fi avut loc în 1992. Victima nu era minoră la momentul acela.

Seagal a fost acuzat de agresiune sexuală de o femeie care avea 18 ani în 1993, conform documentelor depuse la tribunal.

Poliţia din Los Angeles a început o investigaţie asupra lui Anderson în luna iulie, după ce o femeie l-a acuzat de agresiune sexuală. Autorităţile au transmis că ea a refuzat să depună mărturie după ce a depus plângerea iniţială. Astfel, cazul a fost respins.

Biroul procurorului districtului încă lucrează la cazurile în care este implicat fostul producător Harvey Weinstein.

Comentarii

loading...