9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleKinsey Wolanski vrea să meargă în junglă

Kinsey Wolanski vrea să meargă în junglă

Devenită celebră după ce a intrat pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor dintre Liverpool și Tottenham, fotomodelul Kinsey Wolanski a luat măsuri serioase de izolare în lupta cu coronavirusul.

Frumoasa americancă care a ajuns la peste 3,6 milioane de urmăritori pe Instagram publică mereu fotografii în ipostaze provocatoare pentru a-și delecta admiratorii și îi uimește și prin ideile inedite. Despre pandemia mondială provocată de coronavirus, ea a scris: „Mă mut în junglă, departe de oameni. Am nevoie doar de un Tarzan care să mi se alăture”.

Blonda cu forme apetisante a publicat totuși și mesaje mai serioase, în care le cere urmăritorilor să pună în aplicare sfaturile autorităților și să se izoleze. Așa cum a făcut-o și ea, pe o plajă privată.

Modelul american a câștigat peste două milioane de adepți pe Instagram ca urmare a „năzbâtiei” din finala Ligii Campionilor de anul trecut. Kinsey a intrat pe teren într-un costum de baie minuscul și a promovat prin acel gest site-ul pentru adulți al prietenului său ruso-american, Vitaly Zdorovetskiy.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă