13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleKit Harington şi Rose Leslie

Kit Harington şi Rose Leslie

Actorii, ambii în vârstă de 31 de ani, se vor căsători în castelul familiei actriţei, Wardhill Castle, din Aberdeenshire, castel ce aparţine familiei Leslie din secolul XII.

Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei “Game of Thrones” în 2012 şi povestea lor de dragoste din serial a trecut şi în viaţa reală. Ei şi-au anunţat logodna anul trecut, în ziarul The Times.

Într-un interviu acordat revistei Vogue, Kit Harington a declarat că i-a fost foarte “uşor” să se îndrăgostească de Rose Leslie, iar cea mai frumoasă amintire pe care o are de pe platourile de filmare ale serialul este când a cunoscut-o pe interpreta personajului Ygritte, în Islanda, în 2012.

“Locurile erau frumoase… aurora boreală era magică… acolo m-am îndrăgostit. Dacă eşti deja interesat de o persoană şi aceasta ajunge să interpreteze rolul iubitei tale în serial, atunci este şi mai uşor să te îndrăgosteşti”, povestea el pentru Vogue.

Alte două vedete din “Game of Thrones”, Sophie Turner, interpreta personajului Sansa Stark şi Peter Dinklage, nimeni altul decât popularul Tyrion Lannister, au sosit vineri pentru a participa la nunta de sâmbătă care se va desfăşura într-un cadru intim. 

 

Cele mai citite

Doliu în baschetul românesc. S-a stins din viață fostul mare jucător și antrenor Horațiu Giurgiu

În această dimineață, cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 86 de ani, s-a stins din viață una dintre legendele baschetului românesc,...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă