10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleKsenia, amenințată de rivalii soțului său

Ksenia, amenințată de rivalii soțului său

Ksenia Pesyakova, soția portarului rus Sergey Pesyakov, le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat după ce a fost hărțuită în mediul online din cauza unei fotografii controversate, în care aceasta arăta zeflemitor degetul mijlociu.

Considerată de presa din Rusia cea mai sexy soție de fotbalist, blonda a postat o fotografie pe Instagram la jumătatea lunii iunie, pozând alături de trei prietene, la rândul lor soții ale jucătorilor de la clubul FC Rostov. Mesajul subliminal era clar adresat echipei rivale soților acestora, FC Sochi, care a bătut-o pe Rostov cu 10-1. Fotografia era însoțită de un mesaj sarcastic: „Felicitări câștigătorilor”, în postare fiind etichetat contul oficial al FC Sochi.

Ksenia a publicat recent imagini cu ea și familia ei pe coasta Mării Negre, dezvăluind pe Instagram că a primit un val de ură pentru controversata imagine cu degetul mijlociu. Mai mult, unii fani chiar au hărțuit-o și au amenințat-o. „Ai grijă să nu-ți rupă cineva degetele”, i-a scris cineva, după cum a mărturisit aceasta pe Instagram. „Te plimbi cam mult prin Kirovsky [district din Sochi], păsărică”, a comentat altcineva.

După aceste dezvăluiri, rusoaica a fost copleșită cu mesaje de susținere din partea celor peste 80.000 de urmăritori de pe Instagram.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă