15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleLady Gaga, în lacrimi: Zombie Boy s-a sinucis

Lady Gaga, în lacrimi: Zombie Boy s-a sinucis

Zombie Boy, al cărui nume real era Rick Genest, a murit miercuri în jurul orei locale 17:00 (21:00 GMT), potrivit postului public Canadian Broadcasting Corporation (CBC), informează Agerpres. Potrivit unor surse, Poliţia „a clasat acest deces drept o sinucidere”.

Cântăreaţa Lady Gaga, alături de care artistul canadian a apărut în videoclipul piesei „Born This Way” (2011), s-a declarat devastată de vestea morţii acestuia.

„Sinuciderea prietenului meu Rick Genest, Zombie Boy, este mai mult decât devastatoare. Ar trebui să facem mai mult pentru a schimba cultura actuală, să punem sănătatea mintală pe primul plan şi să suprimăm stigmatizarea care ne face să nu putem să vorbim despre aceste lucruri”, a declarat vedeta pop americană într-un mesaj publicat pe contul ei de Twitter.

Dulcedo Management, agenţia lui Zombie Boy, a spus că artistul canadian era „o legendă a scenei artistice şi în lumea modei”.

„Întreaga echipă de la Dulcedo este şocată şi îndoliată în urma acestei tragedii”, se afirmă într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a agenţiei.

Zombie Boy, care a trăit pentru o vreme din cerşetorie pentru a putea să îşi achite costul tatuajelor sale spectaculoase, a devenit cunoscut în universul modei şi al industriei de divertisment graţie unor colaborări cu Thierry Mugler şi Lady Gaga.

Cele mai citite

Forțele ruse ar putea ataca infrastructura de transport a Ucrainei

Forțele ruse își pot schimba atenția în săptămânile următoare către infrastructura de transport a Ucrainei, a scris Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) în raportul...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă