Credit foto facebook/Laura Lavric

Credit foto facebook/Laura Lavric

Laura Lavric, mărturisiri cutremurătoare după infectarea cu COVID: „Am simțit cum se moare”

Îndrăgita interpretă de muzică populară nu a scăpat de temutul virus. Laura Lavric a povestiț la Exclusiv VIP cum s-a luptat cu COVID-19 și cât de greu a depășit momentul infectării.

Bianca Ion 0 comentarii

 “Pe mine m-a prins, l-am făcut.  Dar am stat în casă închisă, nu m-am dus la spital. Sunt convinsă că medicii din Iași mi-ar fi acordat atenție, dar nu am vrut să mă văd la TV. A fost urât, m-am simțit tare rău. Marturisesc sincer că am simțit cum se moare. Rău de moarte am avut, transpiram într-un hal. A început să îmi cadă părul. Nu am avut miros, nici acum nu miros foarte bine.” 

Laura Lavric își aduce aminte și acum de întoarcerea de la Bergamo din februarie 2020 și de clipele de coșmar petrecute în aeroport. “Pe 22 februarie anul trecut am avut o cântare la Cremona, în Lombardia, și începuseră cu bariere, cu opriri.  Am luat utima cursă din Bergamo spre Iași, am aterizat la 12 noaptea și am ieșit a 5 dimineața din aeroport. Era o atmosferă înfiorătoare”, i-a povestit celebra artistă lui Cristi Brancu, la Prima TV.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...