9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleLenjeria neagră, preferată de 57% dintre femei

Lenjeria neagră, preferată de 57% dintre femei

Dincolo de necesitate, femeile consideră că a-și cumpăra piese de lenjerie fină, din materiale prețioase cum ar fi dantelă, satin sau catifea, reprezintă o modalitate de a-și surprinde plăcut partenerul, cu sau fără o ocazie specială, dar și de a se răsfăța. Astfel, potrivit sondajului SevenSins.ro, 53% din femei cumpără lenjerie gândindu-se în primul rând la partener, în timp ce 40% o fac pentru că lenjeria le face să se simtă mai senzuale.

Femeile și barbații, gusturi identice în materie de lenjerie intimă

Femeile și bărbații au aceleași preferințe în materie de lenjerie intimă. Datele sondajului arată că topul este condus de seturile de lenjerie intimă, alese de 41% dintre femei și 30% dintre bărbați. Body-urile sunt preferate de 18% dintre femei și de 22% dintre bărbați, iar chemise-urile de 17% dintre femei, respectiv de 13% dintre bărbați.

Preferințele în materie de culori sunt clare: negru (57%), roșu (25%), alb (9%). Cel mai puțin râvnite sunt piesele roz, grena, lila sau în alte culori.

Cele mai multe comenzi pe site, dar și cu cea mai mare valoare sunt făcute pentru piese de lenjerie incitante, precum seturile și chemise-urile, din dantelă, precum și piese mai îndrăznețe, dresuri pentru portjartiere, mănuși și nu numai.

Cele mai multe femei care comandă piese de lenjerie fac parte din segmentul 34-55 de ani (38%), în timp ce cele mai puține au 18-24 de ani (17%). În procente similare, femeile comandă lunar, la două sau la trei luni piese de lenjerie, iar cele mai multe alocă un buget de 50-100 de lei per piesa (47%) sau 100-200 de lei per piesa (34%). Procentul de persoane care revin pe SevenSins.ro pentru a-și comanda lenjeria preferată este de 38%, iar acestea cumpără de cel puțin trei ori în decursul unui an.

Sondajul a fost realizat de SevenSins.ro în perioada ianuarie – februarie 2019, online, pe un eșantion de 711 respondenți.

Colecția de costume de baie Sevensins.ro este disponibilă online cu livrare în toată țara pe https://www.sevensins.ro/costume-de-baie/ și în showroom-ul SevenSins.ro din str. Orzari, nr. 3, București.

 

 

Cele mai citite

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă