15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleLEROY MERLIN: zeci de sortimente de cadouri florale speciale din 26 februarie

LEROY MERLIN: zeci de sortimente de cadouri florale speciale din 26 februarie

LEROY MERLIN își dorește ca fiecare client să fie informat și să aibă la dispoziție sfaturi utile. Atfel, pe site-ul www.leroymerlin.ro există o secțiune dedicată care cuprinde o serie de articole cu detalii și ponturi pentru teme dintre cele mai diverse. De exemplu, pentru Orhidee există niște pași esențiali de îngrijire, pentru că această plantă are nevoie de atenție deosebită:

·        Are nevoie de lumină abundentă, dar filtrată. Orhideea nu trebuie amplasată în lumina directă a soarelui.

·        Orhideea preferă o temperatură cuprinsă între 17 și 22 grade Celsius și iubește spațiile aerisite.

·        Orhideea se udă la un interval de 7-9 zile, cu apă la temperatura camerei. Evitați udarea excesivă deoarece aceasta le poate fi fatală.

·        O modalitate simplă de a obține niveluri de umiditate o reprezintă pietricele decorative care fomează straturi și rețin apa ca să nu ajungă la rădăcinile orhideei.

Deși poate părea o alegere simplă, ghivecele și tipurile de pământ trebuie să fie potrivite fiecărei plante! Atenție la dimensiuni și materialul ghiveciului, pentru că, de exemplu, orhideea se păstrează în ghivece transparente, iar pământul este înlocuit cu un amestec de scoarță care se găsește la raionul grădină. În cazul în care rădăcinile cresc în afara ghiveciului, este necesară înlocuirea ghiveciului cu unul mai mare, tot transparent.

Cactușii sau plantele suculente au nevoie de un pământ special și de îngrijire adecvată ulterior, mai ales din punctul de vedere al frecvenței udării acestora.

Atelierele LEROY MERLIN

LEROY MERLIN celebrează începutul de primăvară cu ateliere gratuite de bricolaj, desfășurate în magazinele din țară pe 9 martie. Clienții care le vor trece pragul vor realiza tăvi pentru mic dejun. Aceste cadouri personalizate cu siguranță vor fi apreciate de cei dragi.

 

Cele mai citite

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă